Flag

Mandelbudding

6 - 8 portioner
Nem
265 minutter
Savner du den klassiske mandelbudding? Her er opskriften på hvordan du nemt laver en cremet budding med en dejlig smag af mandel.
Den klassiske Dr. Oetker Mandelbudding er desværre udgået af sortiment, men vi har sørget for at lave en opskrift, så du stadig kan nyde den bløde budding med en skøn mandelsmag. Buddingen laves på basis af Dr. Oetker Budding med vaniljesmag.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Mandelbudding
1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 gsukker
1 lletmælk
2 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 - 2 spsk.Dr. Oetker Hakkede Mandler (kan udelades)
Ristede mandelflager
20 gDr. Oetker Mandelflager

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
Picture - Dr. Oetker Mandelaroma
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (kan udelades)
Picture - Dr. Oetker Mandelflager
1

Mandelbudding

1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 gsukker
1 lletmælk
2 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 - 2 spsk.Dr. Oetker Hakkede Mandler (kan udelades)

Hæld et brev buddingpulver i en skål. Tilsæt sukker og røre det til en jævning med 2 dl letmælk.

Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i under kraftig omrøring. Kom derefter gryden tilbage på varmen og kog buddingen op under konstant omrøring i mindst 1 minut. 

Tilsæt Mandelaroma og Hakkede Mandler. Hæld buddingen i en skål, buddingeform eller fordel den i glas. Sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.

2

Ristede mandelflager

20 gDr. Oetker Mandelflager

Rist mandelflagerne på en tør pande, indtil de er let gyldne. Det fremhæver smagen i mandlerne. Lad dem køle af.

Vend enten forsigtig buddingen ud på en tallerken eller server den i formen. Pynt buddingen med mandelflagerne inden servering.


Tips

Skyl din skål eller form i koldt vand inden du hælder buddingen i. Så slipper buddingen lettere skålen, når den senere skal vendes ud på en tallerken.

Find flere opskrifter på siden Budding - den klassiske dessert.