Nøddebund med chokolademousse, friske bær og mynte
6 portioner
Middelsvær
170 minutter
Denne dessert forener smage og teksturer på lækreste vis. Den sprøde nøddebund harmonerer perfekt med den bløde mousse og de friske, syrlige bær.
Ingredienser
Forberedelse
Pynt
300 g
friske bær fx. jorbær, hindbær eller blåbær
kvist frisk mynte
I alt :
170 minutter
Forb. :
80 minutter
Bagning:
30 minutter
Hvile:
60 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
2
Nøddebund
4æggehvider str. M/L
125 gsukker
2 poserDr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
Pisk æggehvider og sukker stift og vend hasselnøddeflagerne deri. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt 6 lige store nøddebunde ud på et stykke smurt bagepapir. Bag nøddebunde i ovnen i 30 min. Afkøl bundene på en bagerist.
Bagetid
30 minutter
3
Chokolademousse
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1 ½ dlletmælk
1 dlpiskefløde
Bland posens indhold med mælk og fløde. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed.
Fyld chokolademoussen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud på nøddebundene. Stil desserterne på køl i min.1 time.
4
Pynt
300 gfriske bær fx. jorbær, hindbær eller blåbær
kvist frisk mynte
Pynt de afkølede desserter med røde bær og mynte.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter