Pisk kokosmælk, kokossirup, Romaroma og limesaft sammen og smag til. Kom det i isterningeforme og sæt dem i fryseren i mindst 4 timer, men gerne til næste dag.
Skær ananas i smalle både og pensl siderne med en blanding af vanilje pasta og sirup. Grill ananasbådene på en grillpande eller grill, på begge sider, til de er let karamelliserede. Fordel dem i 6 glas sammen med isterninger og limeskiver. Hæld en blanding af ananasjuice og limesaft henover. Lad det trække lidt og mocktailen er klar til servering.
Tip: Den grillede ananas kan udelades, men er med til at gøre drinken ekstra festlig og flot.
Relaterede opskrifter
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft
Forb. :60 minutterabout 6 stk.