
Skumfiduser med smag af citron og hindbær
Se produkter
Læg husblad i blød i koldt vand.
Kom vand og indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål. Varm blandingen over et vandbad, imens der piskes med et piskeris eller med en håndmixer ved lav hastighed. Tag skålen af varmen, når pulveret er helt opløst. Vrid husblassen for vand, kom den i marengsmassen et blad ad gangen og pisk indtil husblassen er opløst.
Kom skumfidusmassen i en standmixer og pisk i 8-10 minutter ved højeste hastighed til massen bliver sej og når stuetemperatur (det er også muligt at piske med en håndmixer, men det er nemmere at bruge en standmixer). Rør herefter citronekstrakt og frysetørret hindbær i, gem lidt hindbær til at drysse over skumfiduserne senere.
Beklæd en bradepande med bagepapir og sigt flormelis henover. Kom skumfidusmassen på bagepladen og drys overfladen med frysetørrede hindbær, sigt evt. lidt flormelis henover og tryk massen ud til en rektangel på ca. 20 x 24 cm, sigt med flormelis efter behov, så massen ikke klistre fast. Lad massen sætte sig i mindst 2 timer ved stuetemperatur og skær den derefter i tern af ca. 4 x 4 cm. Vend skumfiduserne i flormelis så alle sider er dækket og lad dem herefter tørre yderligere et par timer eller gerne til næste dag. Jo længere tid, de får lov til at tørre, desto sejere bliver de i konsistensen.
Opbevar skumfiduserne i en tætlukket beholder ved stuetemperatur.
Relaterede opskrifter

Klassiske brunkager

Kokosmakroner

Krymmel cookies | Kreahjørnet

Candy Cane cookies

Hjemmelavet juleskum

Hjemmelavede skumfiduser | Bag live med Liv

Rudolf Romkugle Popcakes | Kreahjørnet

Småkager med cocktailbær
