Brug husblas når du laver frisk fromage, blød mousse eller en lækker cheesecake. Dosering: løs gelé: 5-6 blade og fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.
Tilberedning
Yderligere oplysninger
Få lidt mere at vide
Produktbeskrivelse
Husblas, også kaldet gelatine, stivner saft og suppe til geleer og sky, stivner mælk og fløde til budding og Panna Cotta, stivner fløde og æg til fromage og stivner bær- og frugtblandinger til mousser. Cheesecakes er blevet meget populære at lave, og her spiller husblas også en centralt rolle til fx at få creamcheesen og geléen til at stivne.Vores konventionelle husblas er lavet på animalsk gelatine fra grise. Vi har også en økologisk husblas, som er lavet på basis af økologiske grise. Husblas-bladene er blevet mindre og tykkere, så du skal blot anvende samme antal blade som tidligere.
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.