Varm hjemmelavet kakao
4 - 5 glas
Nem
15 minutter
Lækker opskrift på nem hjemmelavet varm kakaomælk - perfekt til fødselsdagen. Ekstra festlig med chokolade sauce, flødeskum og knasende krymmel.
Ingredienser
Forberedelse
Varm kakao
1 spsk.
kakao
4 - 5 spsk.
lyst rørsukker
1 l
mælk
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Varm kakao
1 spsk.kakao
4 - 5 spsk.lyst rørsukker
1 lmælk
Bland kakao og sukker i en tykbundet gryde. Tilsæt ca. 1 dl af mælken og rør rundt under opvarmning til kakaopulveret er opløst. Tilsæt resten af mælken og varm det forsigtigt op, uden at bringe gryden i kog.
2
Flødeskum og pynt
Dr. Oetker Choco Sauce
2 ½ dlpiskefløde
Dr. Oetker Choco Mix
Pisk fløden til skum. Hvis kakaoen skal se ekstra fin ud, så kom flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetyl.
Hæld Choco Sauce ned langs den indvendige kant af hvert glas. Hæld den varme kakao i glassene. Sprøjt lidt flødeskum i hvert glas (eller kom det i med en ske), drys med Choco Mix krymmel og pynt evt. med dekorative sugerør. Servér straks.
Tip
Prøv at tilsætte lidt Vanilla Paste til flødeskummet, det gør flødeskummet endnu lækre!
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter