Flag

Veganske spiral småkager

18 - 22 stk.
Middelsvær
100 minutter
Undgår du animalske produkter eller laktose eller kan du bare virkelig godt lide småkager? Så er de her småkager med kakao og vanilje lige noget for dig.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Vaniljedej
140 ghvedemel
75 gflormelis
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 gplantebaseret smør
2 spsk.koldt vand
Kakaodej
140 ghvedemel
10 gkakao sigtet
75 gflormelis
50 gplantebaseret smør
2 spsk.koldt vand

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1

Vaniljedej

140 ghvedemel
75 gflormelis
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 gplantebaseret smør
2 spsk.koldt vand

Kom alle ingredienserne til vaniljedejen i en skål og ælt det sammen med hænderne. Dejen skal være glat og smidig. Pak dejen ind i plastfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.

2

Kakaodej

140 ghvedemel
10 gkakao - sigtet
75 gflormelis
50 gplantebaseret smør
2 spsk.koldt vand

Bland mel og kakao i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen. Pak den ind i plasfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.

3

Læg vaniljedejen imellem to stykker bagepapir og rul den ud til en rektangel med en tykkelse på ca. 0,5 cm. Rul derefter kakaodejen ud på samme måde og i samme størrelse. Kom kakaodejen ovenpå vaniljedejen og pres de to deje sammen. Start på den lange side af rektanglen og rul dejen sammen til en pølse, kom den på køl i mindst 20 minutter.

4

Tænd ovnen på 155 °C varmluft eller 180 °C traditionel ovn.

Skær dejen i skiver med en tykkelse på ca. 1 cm. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Lad småkagerne køle af på en bagerist.

Bagetid: about 25 Minutes