Kom alle ingredienserne til vaniljedejen i en skål og ælt det sammen med hænderne. Dejen skal være glat og smidig. Pak dejen ind i plastfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.
Bland mel og kakao i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen. Pak den ind i plasfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.
Læg vaniljedejen imellem to stykker bagepapir og rul den ud til en rektangel med en tykkelse på ca. 0,5 cm. Rul derefter kakaodejen ud på samme måde og i samme størrelse. Kom kakaodejen ovenpå vaniljedejen og pres de to deje sammen. Start på den lange side af rektanglen og rul dejen sammen til en pølse, kom den på køl i mindst 20 minutter.
Tænd ovnen på 155 °C varmluft eller 180 °C traditionel ovn.
Skær dejen i skiver med en tykkelse på ca. 1 cm. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Lad småkagerne køle af på en bagerist.
Bagetid: about 25 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Lagkager og roulader
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :100 minutterMiddelsvær18 - 22 stk.