Flag

Bananpandekager med hytteost

12 stk.
Nem
30 minutter
Prøv denne lækre opskrift på bananpandekager med hytteost. Pandekagerne er luftige og perfekte til en lækker brunch eller som eftermiddagssnack.
Pynt disse lækre bananpandekager med hytteost med bananer og karamelsauce, det smager fantastisk.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
blender

Ingredienser

Pandekagedej
3 stk.æg str. M/L
2modne bananer
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Twister
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
1 knsp.flagesalt
½ tsk.stødt kanel
120 gfinvalsede havregryn
100 gHytteost 4%
smør til stegning
Topping
1banan
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Twister
Picture - Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1

Pandekagedej

3 stk.æg
2modne bananer
120 gfinvalsede havregryn
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Twister
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
1 knsp.flagesalt
½ tsk.stødt kanel
100 gHytteost 4%

Pisk æg og bananer i 5 minutter til en let og luftig masse. Imens blendes havregryn til havremel. Tilsæt havremel og de resterende ingredienser til æggemassen og rør dejen til en ensartet masse.

2

Stegning

smør til stegning

Varm en pande op ved medium varme, kom smør på og lad det smelte. Hæld derefter noget af dejen på panden i små portioner, steg pandekagerne ved middel varme til de er gyldenbrune på begge sider. Fortsæt til alt dejen er brugt.

3

Servering

1banan
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Skær bananen ud i skiver og top pandekagerne med banen og karamelsauce.