Bananpandekager
ca. 8 stk.
Nem
25 minutter
Savner du et sundt alternativ til din morgenmad? Så er du kommet til det rigtige sted! Disse banan pandekager er uden mel og et hit hos både store og små.
Bananpandekagerne kan laves både med almindelige havregryn og glutenfri havregryn og almindelig letmælk eller laktosefri mælk eller plantemælk. Så du kan nemt selv bestemme om dine pandekager skal være glutenfri eller laktosefri eller begge dele.
Pandekagerne er kun sødet af bananerne og vanil...
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Bananpandekager
2
bananer (modne)
2
æg str. M/L
1 dl
laktosefri letmælk
150 g
glutenfri havregryn
2 tsk.
olie til stegning
Redskaber
stavblender eller foodprocessor
I alt :
25 minutter
Forb. :
25 minutter
1
Bananpandekager
2bananer (modne)
2æg str. M/L
1 dllaktosefri letmælk
2 tsk.Dr. Oetker Økologisk Vanilla Paste
150 gglutenfri havregryn
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Bland bananer, æg, Vanilla Paste, mælk, havregryn og bagepulver. Blend alle ingredienser i 2 minutter med en stav blender eller foodprocessor, til dejen er glat.
2
Stegning
olie til stegning
friske bær
Dr. Oetker Mandelflager
ahornsirup (evt.)
Kom lidt olie på en stegepande og varm den op på medium varme. Lad panden varme helt op, hæld derefter noget af dejen på panden, steg pandekagerne i 1-2 minutter indtil den begynder at boble i overfladen, vend dem og steg dem på den anden side. Fortsæt til alt dejen er brugt.
Servér pandekagerne med dit ønskede topping, fx friske bær, mandelflager og ahornsirup.
Tip
Hvis du gerne vil undgå for meget sukker, så lad være med at servere pandekagerne med ahornsirup, men kun bær og mandelflager.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter