Bagepulver

Bagepulver

Dr. Oetker Bagepulver er et hævemiddel til brug i bagværk. Brug af bagepulver sikrer, at bagværket opnår den rette volumen under bagningen.

Bagepulver er en kombination af syre og base. Når bagepulver kommer i kontakt med væske og varmen fra ovnen reagerer syren med basen, og herved opstår kuldioxid og dejen begynder at blive luftig.

Hvis man erstatter bagepulver med natron kan smagen nemt blive bitter, hvis dejen ikke indeholder et surmælksprodukt. Natron kan godt erstattes med bagepulver, men det er bedst at anvende det, som opskriften foreskriver.

Dr. Oetker Bagepulver fås i 2 forskellige størrelser: dåser á henholdsvis 100 g og 120 g.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Bagepulver

Per 100 g
Energi 331kJ
78kcal
Protein 0.1g
Kulhydrat 19.5g
Salt 53.08g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring:Tørt og ikke for varmt

Anvendelse:Anvendes i bagværk i henhold til egne opskrifter.

Nettovægt:120g

bagemiljø-bageingredienser
Bageingredienser
Se Dr. Oetkers brede udvalg af bageingredienser - her finder du alt, hvad hjertet begærer til dit hjemmebag.

Bagetema

Brænder du for at bage?

Bagning i alle afskygninger! Få gode ideer, tips og tricks, og find din helt rigtige opskrift på vores bagetema-side. gå til temaside

PROMOTION

En hel serie af cupcake-produkter

Dr. Oetker præsenterer en hel serie af cupcake-produkter, så det bliver nemt og sjovt at skabe de flotteste og lækreste cupcakes. læs mere

OPSKRIFTER

En god opskrift til enhver festlig anledning

Dr. Oetker tilbyder mange gode opskrifter - til børn og voksne, fra begyndere til mesterkokken. Der er en opskrift til enhver festlig anledning! mere

Find os på Facebook!

Følg os på vores Facebookside Kagerullen

Del din bageglæde på hele Danmarks Facebookside for bageentusiaster. Følg Kagerullen

NYHED!

PAULA - verdens sjoveste dessert!

Se vores nye, seje Paula-køledessert. Paula smager godt og sørger for god underholdning med de mange sjove pletter. læs mere om PAULA