Vi anvender Cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsætter med at bruge oetker.dk, accepterer du samtidig brugen af Cookies.

Læs mere om cookies her.

Bagepulver

Bagepulver

Dr. Oetker Bagepulver er et hævemiddel til brug i bagværk. Brug af bagepulver sikrer, at bagværket opnår den rette volumen under bagningen.

Bagepulver er en kombination af syre og base. Når bagepulver kommer i kontakt med væske og varmen fra ovnen reagerer syren med basen, og herved opstår kuldioxid og dejen begynder at blive luftig.

Hvis man erstatter bagepulver med natron kan smagen nemt blive bitter, hvis dejen ikke indeholder et surmælksprodukt. Natron kan godt erstattes med bagepulver, men det er bedst at anvende det, som opskriften foreskriver.

Dr. Oetker Bagepulver fås i dåser á 140 g.

Ingredienser Bagepulver

Dinatriumdiphosphat (E450), natriumhydrogencarbonat (E500), majsstivelse.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Bagepulver

Per 100 g
Energi 331kJ
78kcal
Fedt 0g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 19.5g
heraf sukkerarter 0g
Protein 0g
Salt 45.7g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt

Anvendelse: Anvendes i bagværk i henhold til egne opskrifter.

Nettovægt: 100g