Budding - den klassiske dessert

Her har vi samlet opskrifterne og tips på de Dr. Oetkers klassiske Mandelbudding, Chokoladebudding og Rombudding, samt på 3 nye varianter af budding. Alle opskrifterne er lavet med Dr. Oetker Budding med vaniljesmag. Du kan dermed nemt og hurtigt fremtrylle en lækker budding med den klassiske Dr. Oetker budding.

En blød og lækker budding er en ægte mormor dessert. Nu behøver du ikke stå i køkkenet i flere timer for at fremtrylle denne glemte skat. Det eneste du behøver er Dr. Oetkers buddingpulver med vaniljesmag, mælk og sukker. Lad den køle af i køleskabet og server den til hverdagens små sejre.

Vi sørger for at buddingopskrifterne er nemme at lave, ved at tage dig gennem opskrifterne trin for trin - og vi garanterer for et lækkert og velsmagende resultat! 


God fornøjelse og velbekomme!

Hvordan laver man budding med Dr. Oetker Buddingpulver med vaniljesmag?

Alle opskrifterne på budding på denne side er lavet med udgangspunkt i Dr. Oetker Budding med vaniljesmag. 

Dr. Oetker Budding med vaniljesmag er nem og lige til at tilberede. Et brev svarer til 8 portioner budding og tilberedes med 1 l letmælk og 100 g sukker. Efter en tur i køleskabet er buddingen klar til servering!

 

Tips til at vende budding ud:

  1. Sørg for at formen er helt kold fra start, sæt den evt. i køleskabet inden du begynder
  2. Skyl formen i koldt vand. Tør den ikke af men lad den være fugtig når du hælder buddingen i. Så slipper den nemlig bedre når den skal ud
  3. Lad evt. buddingen stå natten over inden serveringen. Så bliver buddingen flottest 
  4. Dyp buddingformen i varmt vand når buddingen skal ud af formen. Læg en tallerken/et fad over åbningen 
  5. Vend form og tallerken/fad rundt i et snuptag. Lav samtidig et nedadgående slag i luften, så buddingen tvinges fra formen med et svup.
     

Hvad hvis buddingen nægter at komme ud?

Hvis buddingen nægter at komme ud, køres en kniv rundt langs kanten indtil den slipper. Du kan også holde formen lidt på skrå og hive buddingen lidt ud af formen for dermed at lukke lidt luft ind i den ene side. 

Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: