Budding med vaniljesmag
Filling Quantity: 160 gram
Prøv Dr. Oetkers Budding med vaniljesmag, og genoplev den velkendte smag af vaniljebudding som i gamle dage. 8 portioner budding pr. brev.
Forberedelse
Yderligere oplysninger
Få lidt mere at vide
Produktbeskrivelse
Dampen fra mælken, der er ved at komme i kog, og duften af vanilje vækker minder fra en svunden tid. Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag er nem og lige til at tilberede. 8 portioner budding tilberedes med 1 l letmælk og 100 g sukker.Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag fås i pakker med 2 breve á 160 g.Tilberedning af Budding med vaniljesmag (pr. brev): Et brevbuddingpulver hældes i en skål, blandes med 100 g sukker og røres til en jævning i 2 dl letmælk. Resten af mælken (8 dl) bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i. Kom gryden tilbage på varmen og lad den koge op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Hæld buddingen i en skål, der er skyllet i koldt vand, og stil den i køleskabet mindst 4 timer. Vend derefter buddingen ud på et fad.Tip:Rombudding:Det er nemt og hurtigt at lave en rombudding: Tilsæt 3 tsk. romaroma, når du koger vaniljebuddingen op, så får du en velsmagende rombudding.Du kan også erstatte ca. 1 dl af mælken med 1 dl ægte rom, så du kun anvender 9 dl mælk. Tilsæt rommen lidt ad gangen, og smag til undervejs, så buddingen ikke kommer til at smage for stærkt.Tip til når din budding skal ud af formen: Sørg for at formen er helt kold fra start, sæt den evt. i køleskabet inden du begynder. Skyl formen i koldt vand. Tør den ikke af men lad den være fugtig når du hælder buddingen i. Så slipper den nemlig bedre når den skal ud. Lad evt. buddingen stå natten over inden serveringen. Så bliver buddingen flottest. Dyp buddingformen i varmt vand når buddingen skal ud af formen. Læg en tallerken/et fad over den. Vend form og tallerken/fad rundt i et snuptag, og lav et nedadgående slag i luften, så buddingen tvinges fra formen med et svup.Hvis buddingen nægter at komme ud, kan det hjælpe enten at løsne med en kniv rundt i kanten. Du kan også holde formen lidt på skrå og forsøge at lukke lidt luft ind i den ene side ved at \"hive\" buddingen lidt ud fra formen. Husk at holde buddingen over et fad/en tallerken. Find flere gode råd samt spændende opskrifter på lækre buddinger her.Information om produktindhold:Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Ingredienser
Ingredienser: majsstivelse, salt, aroma, farve (blandede carotener, riboflavin).
Nutrition information
- UNPREPARED PER 100G
- PREPARED PER 100G
- PREPARED PER PORTION
- %
Energy
Fat
Saturated Fat
Carbohydrate
Sugar
Protein
Salt
1460
kj
344 kcal
344 kcal
0 g
0 g
85 g
0 g
0.5 g
0.52 g
Relaterede opskrifter