Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Appelsinsirup med vanilje

Prøv denne opskrift på appelsinsirup som alternativ til kirsebærsaucen til ris à la mande.

about 4 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Appelsinsirup med vanilje

Siruppen:

5 dl appelsinsaft
250 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek

Tilberedning

Tilberedning

1

Siruppen

Kog appelsinsaft, sukker og vaniljepasta ind til en tynd sirup. Sæt siruppen til afkøling og server den som alternativ til kirsebærsovs til risalamanden.

Tips og tricks

Prøv at smage siruppen til med lidt Sambal Oelek, så den får et strejf af chili.

Næringsindhold til opskriften Appelsinsirup med vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1344kJ
321kcal
699kJ
167kcal
Fedt 0.25g 0.13g
Kulhydrat 75.92g 39.54g
Protein 1.14g 0.59g