Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Appelsinsirup med vanilje

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne opskrift på appelsinsirup som alternativ til kirsebærsaucen til ris à la mande, eller ovenpå lidt vaniljeis.

6 - 10 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Appelsinsirup med vanilje

Appelsinsirup:

5 dl appelsinsaft , friskpresset
250 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek

Tilberedning

Tilberedning

1

Appelsinsirup

Bring appelsinsaft, sukker og vaniljepasta i kog i en gryde. Kog det ind til en tynd sirup. Lad siruppen køle af. 


Prøv at servere appelsinsiruppen på risalamande istedet for kirsebærsauce, eller kom den over lidt vaniljeis.

Tips

Opbevar siruppen i køleskabet.


Hvis du har mod på det, så prøv at smage siruppen til med lidt Sambal Oelek, så den får et strejf af chili.

Du kan finde opskrifter og yderligere inspiration på vores temaside om risalamande.

Næringsindhold til opskriften Appelsinsirup med vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 662 kJ
158 kcal
687 kJ
164 kcal
Fedt 0.13 g 0.13 g
Kulhydrat 37.69 g 39.26 g
Protein 0.57 g 0.59 g