
Kirsebærsauce
4 portioner
Nem
15 minutter
Her får du opskriften på den perfekte hjemmelavede kirsebærsauce til din risalamande.
Ingredienser
Tilberedning
Ingredienser
Kirsebærsauce
1 ½ dl
koncentreret kirsebærsaft
1 glas
syltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
2 spsk.
vand
Se produkter
Tilberedning:
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Kirsebærsauce
1 ½ dlkoncentreret kirsebærsaft
1 glassyltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
1 spsk.Dr. Oetker Jævningspulver til frugtgrød
2 spsk.vand
Bring kirsebærsaft og kirsebær i kog i en gryde.
Rør jævningspulveret sammen med vandet. Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen under omrøring. Efter tilsætning må saucen ikke bringes i kog, da den så risikere at blive lang. Tilsæt evt. mere jævning, indtil saucen får den ønskede konsistens.
Tips
Server saucen varm eller kold til risalamande.
Hvis det kun er voksne der spiser med, så prøv at tilsætte lidt kirsebærvin til saucen efter jævningen er rørt i.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter
Rombudding![]()

260 MinNem
Rombudding
260 MinNem
Rombudding
Tiramisu med jordbær![]()

100 MinNem
Tiramisu med jordbær
100 MinNem
Tiramisu med jordbær
Chokolademousse med Baileys® og After Eight®![]()

120 MinNem
Chokolademousse med Baileys® og After Eight®
120 MinNem
Chokolademousse med Baileys® og After Eight®
Citronfromage med lakrids![]()

75 MinNem
Citronfromage med lakrids
75 MinNem
Citronfromage med lakrids
Julet Tiramisu - trifli![]()

180 MinNem
Julet Tiramisu - trifli
180 MinNem
Julet Tiramisu - trifli
Kirsebærsnitter![]()

105 MinMiddelsvær
Kirsebærsnitter
105 MinMiddelsvær
Kirsebærsnitter
Karamel-is med skildpadder![]()

260 MinNem
Karamel-is med skildpadder
260 MinNem
Karamel-is med skildpadder
Klassisk koldskål![]()

15 MinNem
Klassisk koldskål
15 MinNem
Klassisk koldskål
Luksus vaniljebudding med bagte rabarber![]()

285 MinNem
Luksus vaniljebudding med bagte rabarber
285 MinNem
Luksus vaniljebudding med bagte rabarber