Kirsebærsauce
4 portioner
Nem
15 minutter
Her får du opskriften på den perfekte hjemmelavede kirsebærsauce til din risalamande.
Ingredienser
Forberedelse
Kirsebærsauce
1 ½ dl
koncentreret kirsebærsaft
1 glas
syltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
2 spsk.
vand
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Kirsebærsauce
1 ½ dlkoncentreret kirsebærsaft
1 glassyltede udstenede kirsebær (ca. 350 g)
1 spsk.Dr. Oetker Jævningspulver til frugtgrød
2 spsk.vand
Bring kirsebærsaft og kirsebær i kog i en gryde.
Rør jævningspulveret sammen med vandet. Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen under omrøring. Efter tilsætning må saucen ikke bringes i kog, da den så risikere at blive lang. Tilsæt evt. mere jævning, indtil saucen får den ønskede konsistens.
Tips
Server saucen varm eller kold til risalamande.
Hvis det kun er voksne der spiser med, så prøv at tilsætte lidt kirsebærvin til saucen efter jævningen er rørt i.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter