Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Blæksprutte popcakes | Kreahjørnet

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse popcakes er lavet af romkugledej, dyppet i farvet hvid chokolade og pyntet med udtryksfulde Sugar Eyes. Perfekte til et kagebord med havtema.

15 - 20 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blæksprutte popcakes | Kreahjørnet

Redskaber:

sprøjtepose
15 - 20 Plastikslikkepinde, 20 cm ; eller pinde af papir

Romkugledej:

600 g færdig kage ; hjemmelavet eller købt
5 tsk. Dr. Oetker Romaroma eller efter smag
hindbærmarmelade indtil rette konsistens
2 - 3 spsk. kakao

Pynt:

400 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

Vigtigt omkring farvning af chokolade

Ikke alt hvid chokolade farves lige godt. Noget bliver meget tykt og grynet, hvis der tilsættes farve. Derfor er det en god idé at lave en test og prøve at farve en lille portion af chokoladen først. Vi har testet forskellige mærker og fundet at Odenses hvide blokchokolade og Princips hvide chokoladeknapper virker bedst. Der kan dog være forskel imellem hvilke chokolademærker og hvilke farver der virker bedst sammen.

1

Romkugledej

Smulder kagen i en skål. Tilsæt romaroma, marmelade og kakao. Ælt dejen godt sammen enten med en elpisker med dejkroge eller med hænderne. Tril dejen til kugler.

Smelt en lille smule af den hvide chokolade. Dyp pindene i den hvide chokolade og sæt derefter romkuglerne på pindene. Sæt dem derefter på køl.

2

Pynt

Smelt den hvide chokolade. Farv den med din valgte farve af Concentrated Colour. Kom lidt af den farvede chokolade i en sprøjtepose og sprøjt 8 ben på bagepapir. Lav lige så mange "sæt" af ben, som du har popcakes.

Dyp hver popcake i den farvede smeltede chokolade og sæt den ovenpå et sæt af ben. Pynt med Sugar Eyes. Kom derefter popcakes på køl indtil chokoladen har sat sig.

Næringsindhold til opskriften Blæksprutte popcakes | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1143 kJ
273 kcal
1758 kJ
420 kcal
Fedt 14.42 g 22.19 g
Kulhydrat 32.45 g 49.92 g
Protein 3.42 g 5.26 g