Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Blæksprutte popcakes | Kreahjørnet

Disse popcakes er lavet af romkugledej, dyppet i farvet hvid chokolade og pyntet med udtryksfulde Sugar Eyes. Perfekte til et kagebord med havtema.

15 - 20 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blæksprutte popcakes | Kreahjørnet

Redskaber:

sprøjtepose
15 - 20 Plastikslikkepinde, 20 cm ; eller pinde af papir

Romkugledej:

600 g færdig kage ; hjemmelavet eller købt
5 tsk. Dr. Oetker Romaroma eller efter smag
hindbærmarmelade indtil rette konsistens
2 - 3 spsk. kakao

Pynt:

400 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

Vigtigt omkring farvning af chokolade

Ikke alt hvid chokolade farves lige godt. Noget bliver meget tykt og grynet, hvis der tilsættes farve. Derfor er det en god idé at lave en test og prøve at farve en lille portion af chokoladen først. Vi har testet forskellige mærker og fundet at Odenses hvide blokchokolade og Princips hvide chokoladeknapper virker bedst. Der kan dog være forskel imellem hvilke chokolademærker og hvilke farver der virker bedst sammen.

1

Romkugledej

Smulder kagen i en skål. Tilsæt romaroma, marmelade og kakao. Ælt dejen godt sammen enten med en elpisker med dejkroge eller med hænderne. Tril dejen til kugler.

Smelt en lille smule af den hvide chokolade. Dyp pindene i den hvide chokolade og sæt derefter romkuglerne på pindene. Sæt dem derefter på køl.

2

Pynt

Smelt den hvide chokolade. Farv den med din valgte farve af Concentrated Colour. Kom lidt af den farvede chokolade i en sprøjtepose og sprøjt 8 ben på bagepapir. Lav lige så mange "sæt" af ben, som du har popcakes.

Dyp hver popcake i den farvede smeltede chokolade og sæt den ovenpå et sæt af ben. Pynt med Sugar Eyes. Kom derefter popcakes på køl indtil chokoladen har sat sig.

Næringsindhold til opskriften Blæksprutte popcakes | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1143kJ
273kcal
1758kJ
420kcal
Fedt 14.42g 22.19g
Kulhydrat 32.45g 49.92g
Protein 3.42g 5.26g