Cakepops med hvid chokolade

(0)
4 30 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kage på pind. Denne version er med chokoladekage overtrukket med hvid chokolade og pyntet med krymmel - fin som bordpynt eller værtindegave.

40 - 45 stk.

avanceret 120 Minutter

Kagen inde i cakepops minder lidt om romkugler, bare uden rommen. Denne version er lavet af en lækker chokoladekage rørt med smørcreme. Det er en fin dekorativ lille kage, der fungerer godt som bordpynt fx til en barnedåb eller et baby shower. Kun fantasien sætter grænser for hvordan de pyntes!

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cakepops med hvid chokolade

Redskaber:

springform; ø 22 cm
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør

Chokoladekage:

3 æg str. M/L
250 g sukker
150 g smør
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g hvedemel
4 spsk. kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Smørcreme:

40 g blødt smør
2 spsk. mælk
100 g flormelis
4 spsk. kakao
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Chokoladeovertæk og pynt:

400 g hvid chokolade - delt
Dr. Oetker Sweetheart eller anden krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.

1

Chokoladekage

Pisk æg og sukker cremet og luftigt. Rør smør og vaniljesukker i æggemassen. Sigt mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en springform (Ø 22 cm) beklædt med bagepapir.

Bag kagen nederst i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må ikke få en hård skorpe. Læg evt. et stykke stanniol over efter 30 minutter i ovnen. Afkøl kagen på en bagerist.

Bagetid: 50 - 55 minutter

2

Smørcreme

Pisk smør, mælk, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet og blødt masse.

3

Formning

Mas den afkølede kage til krummer med hænderne. Kom krummerne i en skål og bland smørcremen i. Rør til konsistens er som en romkugle-dej. 

Tril kugler i størrelsen ø 3-4 cm og læg dem på en tallerken.

Smelt lidt af chokoladen over vandbad og dyp den ene ende af pindene inden de stikkes ned i cake pop-kuglerne. Sæt cake pops'ene i køleskabet i ca. 30 minutter.

4

Chokoladeovertæk og pynt

Smelt den resterende chokolade og overtræk de afkølede cake pops. Sørg for forsigtigt at ryste overskydende chokolade af henover skålen med smeltet chokolade. 

Drys med Sweetheart krymmel eller anden krymmel. Sæt dine cake pops ned i flamingo eller et glas fyldt med sukker, så de kan stå og tørre uden at de vælter. 

Tips

Du kan med fordel bage kagen til dine cakepops dagen før, eller flere dage før og så opbevare den i fryseren inden brug.

Opbevar de færdige cake pops i køleskabet, hvor de kan holde i op til 5 dage. 

Næringsindhold til opskriften Cakepops med hvid chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 674 kJ
161 kcal
1687 kJ
403 kcal
Fedt 7.60 g 19.00 g
Kulhydrat 19.95 g 49.88 g
Protein 2.23 g 5.58 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA.  Du kan til enhver tid skifte mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.

 

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
 

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: