Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cheesecake med Baileys® mousse

En lækker no-bake cremet cheesecake med smag af Baileys®. No-bake betyder at denne cheesecake ikke skal i ovnen.

about 8 - 10 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cheesecake med Baileys® mousse

Redskaber:

springform; ø 24 cm
kageplast

Kiksebund:

75 g smør
250 g mørke chokoladekiks

Ostecreme:

7 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
2,5 dl piskefløde
1 tsk. kaffe , frysetørret
1 spsk. kogende vand
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
200 g flødeost
200 g mascarpone
1,5 dl Baileys®
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Pynt:

Dr. Oetker Choko Pynteglasur
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksebund

Smelt smør i en lille gryde. Hæld chokoladekiks i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er findelte. Hæld kiks og smeltet smør i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en springform beklædt med bagepapir i bunden og kageplast langs kanten. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Sæt den i køleskabet mens ostecremen forberedes.

2

Ostecreme

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min. Hæld piskefløde i en skål. Pisk den til en let skum med en håndmixer eller røremaskine. I en anden skål opløses frysetørret kaffe i kogende vand, og piskes sammen med sødet kondenseret mælk®, flødeost, mascarpone, Baileys® og Vanilla Paste.

3

Vrid husblassen fri for vand. Smelt den i mikroovnen i ca. 30 sekunder. Når den er smeltet blandes en lille smule af den let piskede fløde i den varme husblas. Hæld derefter husblassen i resten af den let piskede fløde. Rør det grundigt sammen. Der må ikke være klumper af husblas tilbage. Rør til slut osteblandingen i fløden.

4

Samling

Tag kiksebunden ud af køleskabet. Hæld ostecremen over kiksebunden. Brug evt. en dejskraber til at glatte cremen ud med. Sæt kagen tilbage i køleskabet i min. 3-4 timer. Den må gerne stå natten over.

5

Pynt

Inden servering pyntes kagen med Choko Pynteglasur, som fordeles i store cirkler. Sæt Chocolate Silver Pearls og fine, små mynteblade fast i chokoladen.

Næringsindhold til opskriften Cheesecake med Baileys® mousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2675kJ
639kcal
1545kJ
369kcal
Fedt 42.64g 24.65g
Kulhydrat 49.12g 28.39g
Protein 12.13g 7.01g