Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cheesecake med Baileys® mousse

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker no-bake cremet cheesecake med smag af Baileys®. No-bake betyder at denne cheesecake ikke skal i ovnen.

8 - 10 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cheesecake med Baileys® mousse

Redskaber:

springform; ø 24 cm
kageplast
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Kiksebund med mørke chokoladekiks:

75 g smør
250 g mørke chokoladekiks

Ostecreme med Baileys:

7 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
2 ½ dl piskefløde
1 tsk. kaffe , frysetørret
1 spsk. kogende vand
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
200 g flødeost
200 g mascarpone
1 ½ dl Baileys®
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksebund med mørke chokoladekiks

Smelt smør i en lille gryde. Kom chokoladekiksene i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er findelte. Hæld kiks og smeltet smør i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en springform beklædt med bagepapir i bunden og kageplast langs kanten. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Sæt den i køleskabet imens ostecremen forberedes.

2

Ostecreme med Baileys

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter. 


Hæld piskefløde i en skål. Pisk den til en let skum med en håndmixer eller røremaskine.


I en anden skål opløses frysetørret kaffe i kogende vand, og piskes sammen med sødet kondenseret mælk®, flødeost, mascarpone, Baileys® og Vanilla Paste.


Vrid husblassen fri for vand. Smelt den i mikroovnen i ca. 30 sekunder. Når den er smeltet blandes en lille smule af den let piskede fløde i den varme husblas. Hæld derefter husblassen i resten af den let piskede fløde. Rør det grundigt sammen. Der må ikke være klumper af husblas tilbage. Rør til slut osteblandingen i fløden.



Tag kiksebunden ud af køleskabet. Hæld ostecremen over kiksebunden. Brug en vinkelpalet til at glatte cremen helt ud med. Sæt kagen tilbage i køleskabet i mindst 3-4 timer. Den må også gerne stå natten over.

3

Pynt

Pynt kagen med Choco dessertsauce, sprøjt den i store cirkler langs kanten af cheesekagen. Pynt med Chocolate Silver Pearls og fine, små mynteblade ovenpå dessertsaucen.

Næringsindhold til opskriften Cheesecake med Baileys® mousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2684 kJ
641 kcal
1549 kJ
370 kcal
Fedt 42.77 g 24.72 g
Kulhydrat 48.52 g 28.05 g
Protein 11.55 g 6.68 g