Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cheesecake med Baileys® mousse

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker no-bake cremet cheesecake med smag af Baileys®. No-bake betyder at denne cheesecake ikke skal i ovnen.

8 - 10 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cheesecake med Baileys® mousse

Redskaber:

springform; ø 24 cm
kageplast
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Kiksebund med mørke chokoladekiks:

75 g smør
250 g mørke chokoladekiks

Ostecreme med Baileys:

7 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
2 ½ dl piskefløde
1 tsk. kaffe , frysetørret
1 spsk. kogende vand
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
200 g flødeost
200 g mascarpone
1 ½ dl Baileys®
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksebund med mørke chokoladekiks

Smelt smør i en lille gryde. Kom chokoladekiksene i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er findelte. Hæld kiks og smeltet smør i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en springform beklædt med bagepapir i bunden og kageplast langs kanten. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Sæt den i køleskabet imens ostecremen forberedes.

2

Ostecreme med Baileys

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter. 


Hæld piskefløde i en skål. Pisk den til en let skum med en håndmixer eller røremaskine.


I en anden skål opløses frysetørret kaffe i kogende vand, og piskes sammen med sødet kondenseret mælk®, flødeost, mascarpone, Baileys® og Vanilla Paste.


Vrid husblassen fri for vand. Smelt den i mikroovnen i ca. 30 sekunder. Når den er smeltet blandes en lille smule af den let piskede fløde i den varme husblas. Hæld derefter husblassen i resten af den let piskede fløde. Rør det grundigt sammen. Der må ikke være klumper af husblas tilbage. Rør til slut osteblandingen i fløden.



Tag kiksebunden ud af køleskabet. Hæld ostecremen over kiksebunden. Brug en vinkelpalet til at glatte cremen helt ud med. Sæt kagen tilbage i køleskabet i mindst 3-4 timer. Den må også gerne stå natten over.

3

Pynt

Pynt kagen med Choco dessertsauce, sprøjt den i store cirkler langs kanten af cheesekagen. Pynt med Chocolate Silver Pearls og fine, små mynteblade ovenpå dessertsaucen.

Næringsindhold til opskriften Cheesecake med Baileys® mousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2956kJ
706kcal
1507kJ
360kcal
Fedt 43.48g 22.19g
Kulhydrat 63.30g 32.29g
Protein 12.68g 6.47g