Flag

Bagt pebermynte cheesecake med After Eight®

8 - 10 portioner
Svær
395 minutter
Prøv en bagt amerikansk cheesecake med smag af After Eight®, som den serveres i New York. Et fantastisk alternativ til de traditionelle no-bake cheesecakes
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
springform; ø 24 cm
håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm

Ingredienser

Kiksebund
90 gsmør
250 gdigestive kiks
1 knsp.salt
125 gsukker
Ostecreme med After Eight®
12After Eight® breve
600 gflødeost
2 dlcreme fraiche 18%
2 ½ spsk.hvedemel
125 gsukker
3æg str. M/L
1æggeblomme
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
1 knsp.salt
Dr. Oetker Choco Sauce
Pynt
2 ½ dlpiskefløde
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 - 2 spsk.flormelis
4After Eight® breve

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Choco Sauce
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

1

Kiksebund

90 gsmør
250 gdigestive kiks
1 knsp.salt
125 gsukker

Smelt smør i en lille gryde. Hæld kiksene i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er blevet til fine krummer. Kom kiks, smeltet smør, salt og sukker i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en smurt springform (ø 24 cm) beklædt med bagepapir i bunden. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Bag bunden midt i ovnen i 10 minutter. Stil den herefter i køleskabet.

Bagetid: 10 Minutes

2

Ostecreme med After Eight®

12After Eight® breve
600 gflødeost
2 dlcreme fraiche 18%
2 ½ spsk.hvedemel
125 gsukker
3æg str. M/L
1æggeblomme
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
1 knsp.salt
Dr. Oetker Choco Sauce

Skær After Eight® ud i små tern og læg dem til side. 

Pisk flødeost cremet i en skål med en håndmixer eller i en røremaskine. Tilsæt cremefraiche, mel og sukker. Pisk derefter æggene i et ad gangen. Rør Vanilla Paste, After Eight® stykker, Naturlig Pebermynteekstrakt og salt i ostemasssen.

Hæld ostecremen over den afkølede kiksebund. Brug en vinkelpalet at glatte cremen helt ud med. Sprøjt Choko Dessertsauce i et tilfældigt mønster ovenpå ostecremen. Træk en kniv gennem kagen, så der dannes fine spor af chokolade. 

Bag kagen midt i ovnen i 10 minutter ved 200 °C varmluft. Sænk herefter varmen til 100 °C varmluft og bag kagen i 30 minutter.

Sluk ovnen, men lad cheesecaken blive i ovnen. Sæt ovenlågen på klem med en grydeske. Lad cheesecaken køle af i ovnen i 2 timer. Efter 2 timer sættes den forsigtigt i køleskabet 3-4 timer, indtil den er helt kold, den kan med fordel stå natten over.

Bagetid: 40 Minutes

3

Pynt

2 ½ dlpiskefløde
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 - 2 spsk.flormelis
4After Eight® breve

Befri forsigtigt den kolde kage fra formen.

Hæld piskefløde, Vanilla Paste og flormelis i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum og kom det i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt flødeskum rundt i kanten på kagen. Skær After Eight® diagonalt igennem. Sæt dem fast i flødeskummet langs kanten og drys med krymmel.


Tip

Find tips og tricks og mere inspiration på vores side om cheesecakes.