Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chewy pebermyntekarameller

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse karameller med pebermynte er lavet efter salt water taffy metoden, hvilket gør dem super chewy og lækre!

25 - 30 stk.

for let øvede 45 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chewy pebermyntekarameller

Redskaber:

sukkertermometer

Pebermyntekarmeller:

200 g sukker
15 g majsstivelse
125 g vand
25 g smør
80 g Dr. Oetker Flydende Glukose
2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
smagsneutral olie , til at smøre skålen

Tilberedning

Tilberedning

1

Pebermyntekarmeller

Kom sukker og majsstivelse i en gryde. Rør ingredienserne grundigt sammen, så der ikke dannes klumper af majsstivelse i karamellerne. Tilsæt derefter vand, smør, Flydende Glukose og Concentrated Green Colour. Varm massen op under omrøring i starten til smørret er smeltet og massen er godt blandet. Stop derefter med at røre i massen og kog den op til 120 ºC, mål med et termometer. Rør til slut Naturlig Pebermynteekstrakt i. 

Hæld massen over i en stor skål smurt med olie. Lad det køle af ved stuetemperatur indtil den er til at røre ved og håndtere, ca. 35-40 minutter.


Smør hænderne med olie og tag den let afkølede karamelmasse op i hånden, stræk luft ind i den, som var det en bolsjemasse, stræk massen ud og fold den sammen igen ca. 80 gange eller i ca. 10 minutter, til karamellen bliver lysere og mere mat i farven og den bliver sej at trække. 
 
Tril lange pølser af karamelmassen ud på et stykke bagepapir. Smør en saks med lidt olie og klip karamellerne ud i passende, mundrette stykker. Pak dem ind i små stykker af bagepapir.

Tip

Du kan også prøve at bruge en anden smag eller farve i karamellerne hvis ønsket.  

Næringsindhold til opskriften Chewy pebermyntekarameller

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 218 kJ
52 kcal
1277 kJ
305 kcal
Fedt 1.10 g 6.48 g
Kulhydrat 10.35 g 60.89 g
Protein 0.02 g 0.09 g