til opskriften Choko-chok-cupcakes
100 g | hvedemel |
25 g | kakao |
150 g | sukker |
1 tsk. | Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje |
1,5 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
50 g | blødt smør |
125 ml | mælk |
1 | æg str. M/L |
Dr. Oetker Ternede Muffinforme |
250 g | flormelis |
25 g | kakao |
75 g | blødt smør |
about 2 spsk. | mælk |
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls | |
Dr. Oetker Choco Mix |
Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.
Bland sigtet mel, kakao, vanillesukker og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker. Smuldr smørret i melblandingen, og rør det sammen, så det ligner revet ost. Rør halvdelen af mælken i melblandingen, og rør til dejen er klumpfri. Pisk resten af mælken sammen med æg, og rør det i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bland flormelis, kakao og smørret. Pisk det først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 min.
Overtræk de afkølede kager med chokolade icing og dekorer med krymmel.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
1043kJ 249kcal |
1470kJ 351kcal |
Fedt | 9.60g | 13.52g |
Kulhydrat | 37.80g | 53.24g |
Protein | 2.61g | 3.68g |