Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Choko-chok-cupcakes

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Elsker du også chokolade? Prøv disse lækre chokoladecupcakes toppet med lækre chokoladesmørcreme.

12 - 15 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Choko-chok-cupcakes

Redskaber:

håndmixer

Chokolade cupcakes:

100 g hvedemel
25 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
150 g sukker
50 g blødt smør
125 ml mælk
1 æg str. M/L
12 - 15 Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Chokoladesmørcreme:

250 g flormelis
25 g kakao
75 g blødt smør
ca. 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

1

Chokolade cupcakes

Sigt mel, kakao, vanillesukker og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt sukker. Smuldr smørret i melblandingen, og rør det sammen, så det ligner rasp. Rør halvdelen af mælken i melblandingen, og rør til dejen er klumpfri. Pisk resten af mælken sammen med æg, og rør det i dejen. Rør dejen godt sammen.


Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Chokoladesmørcreme

Bland flormelis, kakao og stuetemperet smør. Pisk det først ved lav hastighed med en håndmixer, tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 minutter.


Fordel smørcremen på toppen af de afkølede kager og pynt med Chocolate Silver Pearls eller Choco Mix Krymmel.

Tips

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.


Hvis du vil lave en endnu nemmere chokoladesmørcreme, så prøv vores Choco Dream Icing and Frosting, med den kan du nemt lave både glasur, smørcreme og cream cheese frosting. Se flere opskrifter på Icing and Frostings her.

Næringsindhold til opskriften Choko-chok-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1043 kJ
249 kcal
1470 kJ
351 kcal
Fedt 9.14 g 12.87 g
Kulhydrat 36.86 g 51.91 g
Protein 2.64 g 3.72 g