Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Choko-chok-cupcakes

Prøv disse lækre chokoladebomber i form af choko-chok-cupcakes.

12 - 15 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Choko-chok-cupcakes

Rørt kagedej:

100 g hvedemel
25 g kakao
150 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g blødt smør
125 ml mælk
1 æg str. M/L
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Frosting og pynt:

250 g flormelis
25 g kakao
75 g blødt smør
about 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Bland sigtet mel, kakao, vanillesukker og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker. Smuldr smørret i melblandingen, og rør det sammen, så det ligner revet ost. Rør halvdelen af mælken i melblandingen, og rør til dejen er klumpfri. Pisk resten af mælken sammen med æg, og rør det i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Bland flormelis, kakao og smørret. Pisk det først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 min.

Overtræk de afkølede kager med chokolade icing og dekorer med krymmel.