Tænd ovnen på 165°C varmluft.
Hak chokoladen fint. Smelt smørret i en gryde, tag den af varmen og rør hakket chokolade i til det smelter. Lad det køle lidt ned.
Skær fudge i mindre stykker, vend dem i 2 spsk. af hvedemelet og læg dem til side. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Tilsæt sigtet mel og rør det i sammen chokoladesmørret og vaniljearoma. Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene. Dump fudge-ternene ned oven i dejen.
Bag kagerne 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Bland brevets indhold med 2½ dl letmælk, pisk med en håndmikser ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager. Pynt med Dr. Oetker krymmel eller chokoladefigurer.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Skærekager
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :100 minutter12 - 15 stk.