Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokolade-cookies

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassiske, sprøde cookies med chokoladestykker. Nemme at bage inden fødselsdagsfesten eller som tilbehør til eftermiddagskaffen.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-cookies

Dejen:

125 g smør
175 g rørsukker
1 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
150 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
100 g mørk chokolade
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.

2

Dejen

Rør smør og sukker blødt, tilsæt ægget. Rør sigtet, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver, og rør det godt sammen. Smelt chokoladen og rør den i dejen. Vend herefter mandlerne heri.

Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på en bageplade, da de flyder lidt ud.

Bag kagerne midt i ovnen i 12-15 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist. Opbevar kagerne i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 758kJ
181kcal
1897kJ
453kcal
Fedt 10.07g 25.18g
Kulhydrat 20.02g 50.04g
Protein 2.37g 5.91g