Flag

Chokolade-cookies

16 - 18 stk.
Nem
60 minutter
Klassiske, sprøde cookies med chokoladestykker. Nemme at bage inden fødselsdagsfesten eller som tilbehør til eftermiddagskaffen.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
125 gsmør
175 grørsukker
1æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
150 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
100 gmørk chokolade
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1

Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.

2

Dejen

125 gsmør
175 grørsukker
1æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
150 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
100 gmørk chokolade
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Rør smør og sukker blødt, tilsæt ægget. Rør sigtet, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver, og rør det godt sammen. Smelt chokoladen og rør den i dejen. Vend herefter mandlerne heri.


Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på en bageplade, da de flyder lidt ud.


Bag kagerne midt i ovnen i 12-15 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist. Opbevar kagerne i en kagedåse.

Bagetid: 12 - 15 Minutes