Flag

Kakaosnitter

35 - 40 stk.
Middelsvær
100 minutter
En nem småkage som de fleste elsker. Disse kakaosnitter har en rigtig lækker smag af kakao og smelter næsten på tungen - prøv dem !
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kagedej
200 ghvedemel
150 gbrun farin
1 spsk.kakao
1 tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
100 gkoldt smør i tern
1æg str. M/L
Pynt
2 - 3 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
1

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

2

Kagedej

200 ghvedemel
150 gbrun farin
1 spsk.kakao
1 tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
100 gkoldt smør i tern
1æg str. M/L

Bland hvedemel, brun farin, kakao pulver, og hjortetakssalt sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen til konsistensen er som rasp. Saml dejen hurtigt med æg.


Tril dejen til stænger (ø 2 cm) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Mas stængerne let med en spiseske, så de bliver let flade. Drys med vaniljesukker ned langs midten.


Bag stængerne i 12-14 min. De varme stænger skæres ud i 2 cm brede snitter. Afkøl kakaosnitterne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Bagetid: 12 - 14 Minutes