Kakaosnitter
35 - 40 stk.
Middelsvær
100 minutter
En nem småkage som de fleste elsker. Disse kakaosnitter har en rigtig lækker smag af kakao og smelter næsten på tungen - prøv dem !
Ingredienser
Forberedelse
Kagedej
200 g
hvedemel
150 g
brun farin
1 spsk.
kakao
1 tsk.
100 g
koldt smør i tern
1
æg str. M/L
Pynt
2 - 3 spsk.
I alt :
100 minutter
Forb. :
80 minutter
Bagning:
12 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
2
Kagedej
200 ghvedemel
150 gbrun farin
1 spsk.kakao
1 tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
100 gkoldt smør i tern
1æg str. M/L
Bland hvedemel, brun farin, kakao pulver, og hjortetakssalt sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen til konsistensen er som rasp. Saml dejen hurtigt med æg.
Tril dejen til stænger (ø 2 cm) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Mas stængerne let med en spiseske, så de bliver let flade. Drys med vaniljesukker ned langs midten.
Bag stængerne i 12-14 min. De varme stænger skæres ud i 2 cm brede snitter. Afkøl kakaosnitterne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.
Bagetid
12 minutter
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter