Flag

Hjemmelavede Fuldkorns-kammerjunkere

90 - 100 stk.
Nem
70 minutter
Sommer, koldskål og kammerjunkere hører bare sammen. Prøv denne lækre hjemmelavet version med fuldkorn.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Fuldkorns-kammerjunkere
100 gfuldkornshvedemel
150 ghvedemel
85 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
85 gkoldt smør
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
1æg str. M/L
½ dlmælk

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

1

Fuldkornskammerjunker

Bland fuldkornshvedemel, almindeligt hvedemel, sukker og Vaniljesukker i en skål. Tilsæt smør og smulder det i melet til konsistensen er som rasp. Tilsæt Naturlig Citronekstrakt og æg. Saml dejen med mælk, hold evt. lidt mælk tilbage, dejen skal ikke være alt for klistret.


Tril 45-50 kugler (på ca. 10 g) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade.


Bag dem i 7-8 minutter til de er faste, men stadig lyse.


Lad dem køle af et par minutter. Skær småkagerne over på midten imens de stadig er varme. Brug en skarp kniv eller en savtakket kniv. Kom kammerjunkerne på en bageplade med skæresiden opad.


Bag kammerjunkerne i yderligere 6-8 minutter til de er gyldne i kanten. Afkøl dem på en bagerist.


Tip

Opbevar kammerjunkerne i en lufttæt beholder.