Hvid chokolade ganache med vanilje
1 portion
Nem
15 minutter
En lækker ganache med hvid chokolade og vanilje, perfekt til overtræk af cakepops eller til brug i julens konfekt.
Ingredienser
Forberedelse
Hvid chokolade ganache
150 g
hvid chokolade
50 g
piskefløde
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Hvid Chokolade Ganache
150 ghvid chokolade
1 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
50 gpiskefløde
Hak chokoladen fint og kom den i en skål der kan tåle varme.
Kom fløde og vanilje i en kasserolle og varm fløden op. Hæld den varme fløde over chokoladen imens der røres. Fortsæt med at røre indtil al chokoladen er smeltet. Brug ganachen med det samme til overtræk af fx cakepops eller konfekt.
Tip
Få mere inspiration og tips og tricks til dit arbejde med chokolade på vores temaside om chokolade.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter