Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladecheesecake uden husblas

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn og nem "no-bake" chokoladecheesecake sat med det smarte Icing & Frosting pulver, der giver både smag og hjælper kagen med at sætte sig.

10 - 12 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladecheesecake uden husblas

Redskaber:

springform; ø 20 cm
foodprocessor eller minihakker
Dr. Oetker vinkelpalet - lille
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm

Bund til chokoladecheesecake:

175 g mørke chokoladekiks
50 g smør

Chokoladecheesecake fyld:

1 pose Dr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
400 g flødeost
2 dl fløde
50 g mørke chokoladekiks

Pynt:

12 mørke chokoladekiks
1 Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel
1 dl fløde

Tilberedning

Tilberedning

1

Bund til chokoladecheesecake

Hak kiksene fint i en foodprocessor eller minihakker. Smelt smørret i en gryde. Bland kiks og smør godt sammen og fordel det jævnt i en springform (ø 20 cm). Tryk overfladen glat med en lille vinkelpalet eller bunden af et glas.
Stil bunden i køleskabet og lad den sætte sig.

2

Chokoladecheesecake fyld

Hæld brevet med Choco Dream Icing & Frosting i en skål. Tilsæt den kolde flødeost og pisk med en håndmixer i 4 min. 
Pisk flødeskummen let og vend det i flødeostecremen.
Knus kiks i grove stykker og vend dem i cremen så de bliver godt fordelt.


Hæld cremen over den afkølede bund og fordel jævnt med en lille vinkelpalet.
Stil cheesecaken i køleskabet i min. 1 time til den har sat sig.

3

Pynt

Pisk fløden til en fast flødeskum med en håndmixer. Kom det i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt flødeskum rundt på kanten af chokoladecheesecaken. 
Stil chokoladekiks oprejst i flødeskummet og drys til sidst med Earthy Cocoa krymmel.

Tip

Dr. Oetker Icing & Frostings kan bruges i et utal af opskrifter.
Prøv også Choco Dream når der skal laves glasur, som i denne opskrift på en klassisk og saftig chokoladekage med nem glasur.


Brug vores variant Juicy Lemon til at bage en nem citronmåne eller sammen med Berry Fantasy i denne finurlige og lækre opskrift på en abstrakt lagkage

Alle varianterne kan komme i spil  i disse cupcakes med nem frosting, hvor der både kan eksperimenteres med forskellige smage i selve cupcaken og i frostingen.

Næringsindhold til opskriften Chokoladecheesecake uden husblas

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1989 kJ
475 kcal
1683 kJ
402 kcal
Fedt 32.32 g 27.39 g
Kulhydrat 39.03 g 33.08 g
Protein 6.39 g 5.41 g