Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladecheesecake uden husblas

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn og nem "no-bake" chokoladecheesecake sat med det smarte Icing & Frosting pulver, der giver både smag og hjælper kagen med at sætte sig.

10 - 12 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladecheesecake uden husblas

Redskaber:

springform; ø 20 cm
foodprocessor eller minihakker
Dr. Oetker vinkelpalet - lille
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl ø 16 mm

Bund til chokoladecheesecake:

175 g mørke chokoladekiks
50 g smør

Chokoladecheesecake fyld:

1 pose Dr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
400 g flødeost
2 dl fløde
50 g Oreos

Pynt:

12 stk. mørke chokoladekiks
1 Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel
1 dl fløde

Tilberedning

Tilberedning

1

Bund til chokoladecheesecake

Hak kiksene fint i en foodprocessor eller minihakker. Smelt smørret i en gryde. Bland kiks og smør godt sammen og fordel det jævnt i en springform (ø 20 cm). Tryk overfladen glat med en lille vinkelpalet eller bunden af et glas.
Stil bunden i køleskabet og lad den sætte sig.

2

Chokoladecheesecake fyld

Hæld brevet med Choco Dream Icing & Frosting i en skål. Tilsæt den kolde flødeost og pisk med en håndmixer i 4 min. 
Pisk flødeskummen let og vend det i flødeostecremen.
Knus kiks i grove stykker og vend dem i cremen så de bliver godt fordelt.


Hæld cremen over den afkølede bund og fordel jævnt med en lille vinkelpalet.
Stil cheesecaken i køleskabet i min. 1 time til den har sat sig.

3

Pynt

Pisk fløden til en fast flødeskum med en håndmixer. Kom det i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt flødeskum rundt på kanten af chokoladecheesecaken. 
Stil chokoladekiks oprejst i flødeskummet og drys til sidst med Earthy Cocoa krymmel.

Tip

Dr. Oetker Icing & Frostings kan bruges i et utal af opskrifter.
Prøv også Choco Dream når der skal laves glasur, som i denne opskrift på en klassisk og saftig chokoladekage med nem glasur.


Brug vores variant Juicy Lemon til at bage en nem citronmåne eller sammen med Berry Fantasy i denne finurlige og lækre opskrift på en abstrakt lagkage

Alle varianterne kan komme i spil  i disse cupcakes med nem frosting, hvor der både kan eksperimenteres med forskellige smage i selve cupcaken og i frostingen.

Næringsindhold til opskriften Chokoladecheesecake uden husblas

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1955kJ
467kcal
1671kJ
399kcal
Fedt 32.16g 27.49g
Kulhydrat 38.86g 33.22g
Protein 6.84g 5.85g