
Riv halvdelen af limeskallen, og smelt denne sammen med smør og Naturlig Citronaroma i en gryde.
Knus kiksene i en food processor eller kom dem i en frysepose og bank dem til smulder. Hæld de knuste kiks i en skål og hæld smørblanding over og rør det hele godt sammen.
Beklæd en springform (ø 24 cm) med bagepapir i bunden og kageplast langs siderne. Fordel kiksemassen i bunden af springformen og tryk det ud til kanten. Sæt bunden på køl i ca. 10 minutter.
Læg husblas i blød i rigeligt vand, et blad ad gangen.
Kom vand, gin, tonic, flødeost og indholdet af to poser Base for Buttercream i en skål, og rør det sammen med en røremaskine på laveste trin i 1 minut indtil den er glat. Pisk derefter på højeste hastighed i 2½ minutter til det er luftigt.
Opvarm limesaften i en gryde eller i mikroovnen. Pres husblassen for vand og smelt husblassen i den opvarmede limesaft. Lad husblasblandingen stå og køle lidt, for at undgå kuldechok med den kølige flødeosteblanding.
Pisk i mellemtiden fløde til flødeskum i en anden skål. Vend flødeskummet sammen med flødeosteblandingen.
Tilsæt lidt af den kolde flødeosteblanding til husblasblandingen, og vend sammen. Tilsæt igen lidt af den kolde flødeosteblanding og vend sammen. Dette er for at udligne temperaturen på de to masser, og derved undgå kuldechok, som får husblassen til at trevle. Til sidst vendes flødeosteblandingen og husblasblandingen sammen, og ostecremen er nu færdig.
Hæld ostecremen over bunden. Lad kagen stivne i køleskabet i mindst 2,5 time.
Pynt kagen med revet citronskal og skiver af citron og lime (brug resterne fra bunden).
Relaterede opskrifter

Cheesecakes

Cheesecakes