Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolademousse-kage

(0)
2 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker chokoladekage toppet med en blød chokolademousse. Denne chokolademousse-kage er et hit hos alle chokoladeelskere.

10 - 12 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolademousse-kage

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm

Chokoladekage:

60 g smør
50 g hakket, mørk chokolade
75 g sukker
1 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hvedemel

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Pynt:

Dr. Oetker Choco Mix eller Earthy Cocoa krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

1

Chokoladekage

Smelt smør og hakket chokolade i en gryde, lad det afkøle let.


Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i æggemassen og vend dejen sammen. Vend derefter chokoladesmørret i dejen. Hæld dejen i en smurt springform (ø 20 cm), gerne med bagepapir i bunden.


Bag kagen i 20-25 minutter. Pas på ikke at overbage kagen, da den helst skal være tung og svampet. Afkøl kagen i formen.

2

Kagemousse

Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Fordel kagemoussen ovenpå den afkøledekage kagen. Lad gerne kagen sætte sig i køleskabet i ca. 1 time inden den forsigtigt skæres fri fra formen. 

3

Pynt

Dekorer kagen med Choco Mix eller Earthy Cocoa krymmel. 

Tip

Chokoladekagen kan med fordel laves dagen inden servering. 

Servér gerne med vanilleis, frugt eller Dr. Oetker Dessertsauce.

Er du interesseret i flere gode opskrifter og inspiration? Så læs vores bedste tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Chokolademousse-kage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 758 kJ
181 kcal
1687 kJ
403 kcal
Fedt 8.89 g 19.75 g
Kulhydrat 22.39 g 49.75 g
Protein 2.87 g 6.38 g