Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Churros | Kreahjørnet

(0)
4 6 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavede Churros også kendt som spanskrør er et sikkert hit hos både store og små. Server dem med kanelsukker, chokoladesauce og måske endda lidt is!

20 - 30 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Churros | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm
Dr. Oetker engangssprøjteposer
chokolade- eller sukkertermometer

Churros:

2 ½ dl vand
50 g smør
¼ tsk. fint salt
200 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g sukker
3 tsk. Dr. Oetker Kanelsukker
2 æg str. M/L
smagsneutral olie , 1-2 liter til friture
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Dr. Oetker Kanelsukker
Dr. Oetker Choco Sauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Churros

Bring vand, smør og salt i kog i en gryde. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver og pisk det godt sammen med en håndmixer imens gryden stadig er over varmen. 


Fjern gryden fra varmen og tilsæt sukker, vaniljesukker og kanelsukker. Pisk æggene i dejen ét ad gangen, dejen skal være fast, blank og sej. Kom dejen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl (ø 16 mm).



Hæld olien op i en stor gryde, så den er halvt fyld og varm den op til 170-180° C. 


Tag sprøjteposen med dejen og sprøjt dejstykker på ca. 10 cm direkte ned i olien. Skær af med en kniv eller saks. Lav nogle stykker ad gangen. Kog stængerne i 4-5 minutter til de er gyldne og sprøde.Pas på, at olien ikke er for varm, for så vil stængerne være rå indvendig, selvom de er brune udenpå. Men pas også på at olien ikke er for kold, for så vil kagerne suge for meget olie og blive meget fedtede. Tag stængerne op med en hulske, og læg dem på køkkenrulle til afdrypning.


Drys med Kanelsukker imens de stadig er varme.


Server churros med Kanelsukker, Choco Dessertsauce og evt. lidt vaniljeis.

Tip

Dejen kan sagtens laves klar, kommes i sprøjteposen og opbevares i køleskabet indtil stegning. Så er det nemt og hurtigt at servere varme churros efter fx en dejlig tur i skoven.

Næringsindhold til opskriften Churros | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 402 kJ
96 kcal
1252 kJ
299 kcal
Fedt 5.96 g 18.62 g
Kulhydrat 7.37 g 23.03 g
Protein 1.47 g 4.59 g