Churros | Kreahjørnet

(0)
4 6 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavede Churros også kendt som spanskrør er et sikkert hit hos både store og små. Server dem med kanelsukker, chokoladesauce og måske endda lidt is!

20 - 30 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Churros | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm
Dr. Oetker engangssprøjtepose
chokolade- eller sukkertermometer

Churros:

2 ½ dl vand
50 g smør
¼ tsk. fint salt
200 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g sukker
3 tsk. Dr. Oetker Kanelsukker
2 æg str. M/L
smagsneutral olie , 1-2 liter til friture
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Dr. Oetker Kanelsukker
Dr. Oetker Choco Sauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Churros

Bring vand, smør og salt i kog i en gryde. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver og pisk det godt sammen med en håndmixer imens gryden stadig er over varmen. 


Fjern gryden fra varmen og tilsæt sukker, vaniljesukker og kanelsukker. Pisk æggene i dejen ét ad gangen, dejen skal være fast, blank og sej. Kom dejen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl (ø 16 mm).



Hæld olien op i en stor gryde, så den er halvt fyld og varm den op til 170-180° C. 


Tag sprøjteposen med dejen og sprøjt dejstykker på ca. 10 cm direkte ned i olien. Skær af med en kniv eller saks. Lav nogle stykker ad gangen. Kog stængerne i 4-5 minutter til de er gyldne og sprøde.Pas på, at olien ikke er for varm, for så vil stængerne være rå indvendig, selvom de er brune udenpå. Men pas også på at olien ikke er for kold, for så vil kagerne suge for meget olie og blive meget fedtede. Tag stængerne op med en hulske, og læg dem på køkkenrulle til afdrypning.


Drys med Kanelsukker imens de stadig er varme.


Server churros med Kanelsukker, Choco Dessertsauce og evt. lidt vaniljeis.

Tip

Dejen kan sagtens laves klar, kommes i sprøjteposen og opbevares i køleskabet indtil stegning. Så er det nemt og hurtigt at servere varme churros efter fx en dejlig tur i skoven.

Næringsindhold til opskriften Churros | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 402 kJ
96 kcal
1260 kJ
301 kcal
Fedt 5.96 g 18.63 g
Kulhydrat 7.37 g 23.03 g
Protein 1.47 g 4.59 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: