Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Daddelkugler til børn

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Et lidt sundere alternativ til de klassiske romkugler. De smager lækkert og er nemme og sjove at lave og pynte med børnene.

10 - 12 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Daddelkugler til børn

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
fryseposer

Daddelkugler:

150 g dadler uden sten
30 g finvalsede havregryn
25 g kokosolie
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
2 spsk. Dr. Oetker Romaroma
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Farvet kokos:

100 g groft kokosmel
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Concentrated Orange Colour

Pynt:

1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Bagelim

Tilberedning

Tilberedning

1

Daddelkugler

Kom dadler, havregryn, kokosolie, kakao, Romaroma og Vanillla Paste i en foodprocessor eller minihakker og blend det hele sammen til en ensartet masse.

2

Farvet kokos

Fordel kokossen i tre fryseposer. Kom henholdsvis et par dråber sort, pink og orange farve i hver sin pose og massér poserne indtil farven er jævnt fordelt på kokossen. Tilsæt flere dråber farve indtil den ønskede farve opnås. Pas på at kokossen ikke bliver for våd.

3

Formning og pynt

Tril daddelmassen til 10-12 kugler. Kom én kugle ad gangen ned i kokossen og sørg for, at det sætter sig fast på kuglerne. Lim Sugar Eyes på daddelkuglerne med Bagelim, hvis det er svært at få den ud af tuben, så lun tuben i lidt varmt vand.

Kom daddelkuglerne på køl i ca. 30 minutter inden servering, det gør at kokosolien i daddelkuglerne sætter sig lidt.

Tip

Konsistensen på daddelkuglerne bliver påvirket af typen af dadler du bruger. Hvis du bruger meget bløde dadler, bliver kuglerne lidt bløde i det, hvis du bruger meget tørre kan det være nødvendigt at tilsætte lidt ekstra olie eller en lille smule vand for at få blendet massen sammen, men prøv dig frem.

Opskriften er udviklet af vores ambassadør Lena og du kan se hvad hun skriver om opskriften på hendes blog.

Næringsindhold til opskriften Daddelkugler til børn

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 641kJ
153kcal
1691kJ
404kcal
Fedt 9.20g 24.21g
Kulhydrat 15.93g 41.91g
Protein 1.93g 5.09g