Flag

Napoleonskager

8 - 10 stk.
Nem
75 minutter
En klassisk konditorkage med rødder i 1800'tallets københavnske konditorier. Her i en nem og hurtig udgave, med brug af færdig butterdej fra frost.
Flødeskumskagen Napoleonskage stammer fra den danske konditorkunst storhedstid tilbage i slut 1800-tallet til start 1900-tallet. Napeloenskage er en klassisk flødeskumskage der med tiden er forsvundet lidt fra bageren og konditoriets vinduer og det er synd for det er en lækker kage. Du må dog ikk...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Bund
1rulle butterdej
Fyld og pynt
1 poseDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk
150 gflormelis
2 spsk.vand
Dr. Oetker Sweetheart
125 ghindbær eller hindbærmarmelade
friske bær

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
Picture - Dr. Oetker Sweetheart
1

Tænd ovnen på 225 °C traditionel varme.

2

Bund

1rulle butterdej

Del butterdejen i 16 lige store bunde og læg dem med afstand på en bageplade. Prik med en gaffel og bag dem i cirka 12 minutter. Afkøl bundene på en bagerist.

Bagetid: about 12 Minutes

3

Fyld og pynt

1 poseDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk
150 gflormelis
2 spsk.vand
Dr. Oetker Sweetheart
125 ghindbær (friske bær eller eller hindbærmarmelade)

Bland et brev Cake Mousse Vanilla Taste med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Kom kagemoussen i en sprøjtepose med stjernetylle.


Lav en glasur af flormelis og vand og fordel den på halvdelen af bundene og drys med krymmel. Smør den anden halvdel med letmosede bær eller marmelade og sprøjt kagemoussen ovenpå. Læg "låget" på og pynt med bær. Server straks.