
Smelt smørret og tilsæt fløden. Bring det hurtigt i kog og rør herefter melet i. Rør i gryden indtil dejen danner en blød melbolle. Tag gryden af varmen, og lad dejen køle af.
Når dejen er afkølet, røres mandelmel, flormelis, vaniljesukker, salt og Mandelaroma i. Dejen vil først virke smuldrende, men bliver mere smidig, når den arbejdes igennem. Ælt dejen til en fast og smidig konfekt.
Del konfekten i 3 lige store dele og farv dem i forskellige farver. Tilsæt farven lidt ad gangen indtil den ønskede nuance er opnået. Pak hver portion konfekt ind i husholdningsfilm og læg dem på køl i 60 minutter.
Rul hver konfektportion ud i en firkant, der måler ca. 20 x 20 cm. Læg herefter forsigtigt de 3 firkanter ovenpå hinanden. Skær konfekten i små tern på ca. 1,5 x 1,5 cm.
Konfekten kan også formes til små påskeæg og evt. dyppes i mørk eller hvid chokolade.
Relaterede opskrifter

Småkager og petit fours

Småkager og petit fours

Småkager og petit fours