Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Enhjørning mascarpone frosting til cupcakes

Mascarpone frosting i eventyrlige og flotte farver som topping til cupcakes. Lav disse trendy unicorn kager ved at tilføje hjemmelavet fondant formet som ører og horn.

about 12 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Enhjørning mascarpone frosting til cupcakes

Mascarpone frosting:

320 g flormelis
50 g blødt smør
125 g mascarpone
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt eller anden smag efter eget ønske
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Mascarpone frosting

Bland flormelis, smør, mascarpone ost og vaniljeekstrakt i en skål. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed og dernæst høj hastighed til cremen er let og luftig. Tilsæt evt. mere flormelis hvis ostecremen er for tynd.

Del ostecremen op i 3 lige store portioner. Tilsæt og indfarv hver portion i hhv. rød, gul og lilla.

2

Farveteknik

Læg et stykke husholdningsfilm på bordet. Fordel frostingen i striber af hver sin farve på husholdningsfilmen. Se hvordan i videoen ovenover.

3

Rul husholdningsfilmen sammen til en rulle. Sno enderne og luk husholdningsfilmen sammen. Klip et hul på ca. 1 cm. i den ene ende.

4

Roser og swirvler

Læg rullen af husholdningsfilm ned i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt små roser og swirvler.

5

Fondant pynt

Pynt yderligere dine cupcakes med snoede horn og ører af hjemmelavet fondant. Se opskriften på hjemmelavet fondant her.

Næringsindhold til opskriften Enhjørning mascarpone frosting til cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 758kJ
181kcal
1687kJ
403kcal
Fedt 6.62g 14.71g
Kulhydrat 28.86g 64.13g
Protein 1.17g 2.60g