Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Enhjørning mascarpone frosting til cupcakes

(0)
4 10 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Mascarpone frosting i eventyrlige, flotte farver som festlig topping til cupcakes. Fuldend unicorn kagerne med hjemmelavet fondant formet som ører og horn.

ca. 12 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Enhjørning mascarpone frosting til cupcakes

Redskaber:

standmixer eller håndmixer
husholdningsfilm
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm

Mascarpone frosting:

320 g flormelis
50 g blødt smør
125 g mascarpone
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt eller anden smag efter eget ønske
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Mascarpone frosting

Bland flormelis, smør og mascarponeost i en skål. Pisk med en standmixer eller håndmixer først ved lav hastighed og dernæst høj hastighed. Pisk i 5-10 minutter til cremen er let og luftig. Tilsæt Naturlig Vaniljeekstrakt. Tilsæt evt. mere flormelis hvis ostecremen er for tynd.


Fordel frostingen ligeligt i tre små skåle. Tilsæt hhv. rød, gul og lilla Concentrated Colour til hver skål og rør farverne godt ud i frostingen.

2

Rosetter og swirvler

Læg et stykke husholdningsfilm på bordet. Fordel frostingen i striber af hver sin farve på husholdningsfilmen. Se hvordan i videoen ovenover.


Rul husholdningsfilmen sammen til en rulle. Sno enderne og luk husholdningsfilmen sammen. Klip et hul på ca. 1 cm. i den ene ende. Læg rullen med frosting ned i en sprøjtepose med en stjernetyl. 


Sprøjt små rosetter og swirvler på cupcakes.

Tip

Pynt yderligere dine cupcakes med snoede horn og ører af hjemmelavet fondant. Se opskriften på hjemmelavet fondant her.

Næringsindhold til opskriften Enhjørning mascarpone frosting til cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 754 kJ
180 kcal
1679 kJ
401 kcal
Fedt 6.44 g 14.31 g
Kulhydrat 28.84 g 64.09 g
Protein 1.08 g 2.39 g