Mugcake med hindbær og vanilje
4 stk.
Nem
10 minutter
Denne opskrift på lækker Mugcake er perfekt til at stille den lille sult.
Ingredienser
Forberedelse
Kagedej
60 g
hvedemel
80 g
sukker
1 tsk.
1 - 2 spsk.
6 spsk.
smagsneutral olie
6 spsk.
mælk
2
æg str. M/L
80 g
hindbær
I alt :
10 minutter
Forb. :
10 minutter
1
Kagedej
60 ghvedemel
80 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 spsk.Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
6 spsk.smagsneutral olie
6 spsk.mælk
2æg str. M/L
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
80 ghindbær
Kom hvedemel, sukker, bagepulver, økologisk vaniljesukker, olie, mælk, æg og vaniljeekstrakt i en skål og pisk blandingen sammen. Læg hindbær i bunden af 4 kopper og fordel dejen ligeligt oven på. Det er vigtigt at koppen ikke bliver fyldt til mere end lidt over halvdelen.
2
Bag mugcakes i mikrobølgeovn i ca. 2 ½ min. ved højeste effekt.
3
Pynt
Dr. Oetker Neon krymmel
Pynt med krymmel.
Tips og tricks
Skal dine Mugcakes være ekstra lækrer? Pynt med KageMousse med chokoladesmag.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter