Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Fedtebrød

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre kageopskrift kan bruges året rundt, men som julebag smager den ekstra godt.

45 - 50 stk.

nem 60 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fedtebrød

Dejen:

200 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra ½ ubehandlet citron
200 g koldt smør
100 g sukker
100 g kokosmel

Romglasur:

100 g flormelis
2 tsk. varmt vand
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma

Pynt:

Dr. Oetker Party Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Dejen

Bland hvedemel, hjortetaksalt og revet citronskal i en skål. Smuldr smørret i dejen. Tilsæt sukker og kokosmel, og ælt dejen sammen

Del dejen i 3, tril hver del i lange stænger, og læg dem på en bageplade. Tryk stængerne flade, og bag dem midt i ovnen i 12-14 min.

2

Pynt

Lav glasur af flormelis, varmt vand og romaroma, overtræk stængerne med glasur, mens de stadig er lune, og drys med krymmel. Skær straks stængerne i snitter, og afkøl dem på en bagerist.

Glasuren skal være helt størknet, inden småkagerne lægges i en kagedåse. Brug evt. bagepapir mellem hvert lag af småkager for at forhindre, at de klister sammen.

Næringsindhold til opskriften Fedtebrød

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 314 kJ
75 kcal
2093 kJ
500 kcal
Fedt 4.77 g 31.82 g
Kulhydrat 7.61 g 50.74 g
Protein 0.56 g 3.73 g