Dr. Oetker Hjortetaksalt er velegnet til flade og bløde kager som klejner og lagkagebunde. Hjortetaksalt blev tidligere udvundet af hjortetakker fra dyr.
Yderligere oplysninger
Få lidt mere at vide
Produktbeskrivelse
Dr. Oetker Hjortetaksalt er et hævemiddel, der er velegnet til flade og bløde kager som fx lagkagebunde og klejner. Hjortetaksalt egner sig ikke til høje kager og muffins.Hvad er hjortetaksalt? Hjortetaksalt er et kemisk salt som ved opvarmning spaltes i to gasarter, ammoniak og kuldioxid. Spaltningen får dejen til at hæve kraftigt. På grund af den lidt skrappe lugt bruges hjortetaksalt kun til fladt bagværk med en stor overflade, såsom klejner, vaniljekranse og lagkagebunde. På den måde kan den karakteristiske lugt let fordampe.
Vidste du, at navnet hjortetaksalt skyldes, at hævemidlet er et salt, der tidligere blev udvundet af hjortetakker fra dyr? I dag er det rent kemisk.
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Ingredienser
Ingredienser: hævemiddel (ammoniumhydrogencarbonat (E 503)).