Engelske ingefærkager
30 - 35 stk.
Nem
115 minutter
Hjemmelavet småkager er bare lækkert! Prøv denne opskrift på sprøde ingefær cookies pyntet med chokolade.
Disse småkager indeholder ikke kun ingefær, men er fyldt med en masse varme krydderier heriblandt kanel og nellike. Lidt citronskal give en lækker smagsnuance, og glem ikke at pynte ingefærsmåkagerne med smeltet chokolade.
Ingredienser
Forberedelse
Ingefærsmåkager
200 g
hvedemel
225 g
brun farin
1 spsk.
stødt ingefær
1 tsk.
stødt kanel
revet skal fra 1 ubehandlet citron (1 tsk.)
½ tsk.
stødt nellike
½ tsk.
125 g
smør
1
æg str. M/L
Chokoladepynt
100 g
mørk chokolade
I alt :
115 minutter
Forb. :
45 minutter
Bagning:
8 minutter
Hvile:
60 minutter
1
Tænd ovnen på 200º C varmluft.
2
Ingefærsmåkager
200 ghvedemel
225 gbrun farin
1 spsk.stødt ingefær
1 tsk.stødt kanel
revet skal fra 1 ubehandlet citron
½ tsk.stødt nellike
½ tsk.Dr. Oetker Natron
125 gsmør
1æg str. M/L
Bland hvedemel, brun farin, stødt ingefær, kanel, revet citronskal, stødt nellike og natron i en skål.
Smuldr smør i blandingen. Tilsæt æg og ælt dejen sammen.
Tril dejen til små kugler, og sæt dem på en plade med bagepapir.
Tryk kagerne flade med en gaffel, og bag dem i 8-10 minutter. Afkøl ingefærkagerne på en bagerist.
Bagetid
8 minutter
3
Chokoladepynt
100 gmørk chokolade
Smelt den mørke chokolade. Kom chokoladen i en sprøjtepose eller brug en ske eller gaffel til at pynte kagerne med chokoladen. Lad chokoladen sætte sig.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter