Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Gåsebryst - uden gluten

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske flødeskumskage bestående af en kagebund fyldt med syltetøj og creme og til sidst toppet med fint, udrullet marcipan. Bagt helt uden gluten.

10 - 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Gåsebryst - uden gluten

Redskaber:

håndmixer
bageplade; 30 x 40 cm
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl ø 8 mm
Dr. Oetker vinkelpalet - lille
kagerulle

Lagkagedej:

4 æg str. M/L
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
40 g kartoffelmel
40 g rismel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Konditorcreme og fyld:

300 g hindbærmarmelade
1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
4 dl letmælk
½ l piskefløde

Pynt:

200 g marcipan
flormelis til udrulning af marcipan
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Lagkagedej

Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Bland mandelmel, kartoffelmel, rismel og bagepulver i en skål, og vend det i æggemassen af et par gange. Fordel dejen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag bunden midt i ovnen i 10-12 minutter til den er gyldenbrun.

Drys den bagte kagebund med sukker, vend den hurtigt over på et nyt stykke bagepapir og træk forsigtigt bagepapiret af. Lad bunden køle helt af.

2

Konditorcreme og fyld

Del den kolde bunden på langs i 2 stænger og læg dem i forlængelse af hinanden. Smør hver bund med hindbærmarmelade.




Hæld indholdet fra et brev Bagestabil Kagecreme i en skål og tilsæt laktosefri minimælk. Pisk med en håndmixer i 3 minutter ved høj hastighed. Pisk fløden til flødeskum. Vend flødeskummen i cremen og pisk kort med en håndmixer for at undgå klumper. 


Kom lidt af cremen i en sprøjtepose med en stjernetyl, læg den i køleskabet indtil kagen skal pyntes.


Kom den resterende creme på midten af stangen ovenpå marmeladen (brug evt. en sprøjtepose). Der skal være mere creme på midten af stangen end langs siderne. Brug gerne en vinkelpalet til at glatte cremen op i en trekant.

3

Pynt

Rul marcipanen ud med en kagerulle mellem to stykker plast eller bagepapir, eller på et bord drysset med flormelis, sørg for at rulle marcipanen ud i et rektangel der kan dække hele kagen.  Læg marcipanen hen over cremen og tryk den fast i kanterne. Skær stangen over i passende stykker.


Sprøjt en lille creme-rosette på hvert gåsebryst og drys med lidt krymmel.

OBS

Vær opmærksom på, at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Næringsindhold til opskriften Gåsebryst - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2257 kJ
539 kcal
1382 kJ
330 kcal
Fedt 25.71 g 15.78 g
Kulhydrat 69.69 g 42.75 g
Protein 6.86 g 4.21 g