Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Glutenfri vanilje-citroncreme roulade

(0)
3 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Dette er en glutenfri version af vores lækre citronroulade. Den består af en glutenfri lagkagebund fyldt med en vaniljesmørcreme med en frisk citronsmag.

10 - 12 portioner

for let øvede 45 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Glutenfri vanilje-citroncreme roulade

Vanilje-citroncreme:

200 g blødt smør
200 g flormelis
2 pasteuriserede æggeblommer
revet skal og saft fra 1 ubehandlet citron
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
½ dl piskefløde

Rouladebund:

4 æg str. M/L
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
70 g rismel
50 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
sukker til drys
flormelis til pynt

Tilberedning

Tilberedning

1

Vanilje-citroncreme

Pisk smør, flormelis, æggeblommer, citronskal og Vanilla Paste sammen i en skål. Pisk fløden i lidt ad gangen og pisk til cremen samler sig. Tilsæt citronsaft, pisk indtil cremen er ensartet. Sæt den til side på køkkenbordet

2

Rouladebund

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver sammen i en anden skål. Sigt melblandingen i æggemassen og vend forsigtigt dejen sammen. Fordel dejen i en firkant på ca. 30 x 40 cm på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag rouladebunden midt i ovnen i ca. 10-12 minutter til den er let gylden og gennembagt. Tag rouladen ud af ovnen og vend den over på et rent stykke bagepapir, der er drysset jævnt med sukker. Træk forsigtigt det øverste bagepapir vandret af (hvis der trækkes opad ødelægges bunden nemt). Uden at fjerne bagepapiret med sukkeret rulles bunden sammen til en roulade. Lad bunden køle lidt af på denne måde, dette mindsker risikoen for at bunden revner når den skal rulles med fyldet.

3

Samling

Når bunden er kølet lidt af, så den kun er lun rulles den ud igen og bagepapiret fjernes. Smør forsigtigt bunden med vanilje-citroncremen og rul den igen sammen til en roulade. Pak rouladen ind i film og læg den i køleskabet til servering. Drys med flormelis lige inden servering.

Næringsindhold til opskriften Glutenfri vanilje-citroncreme roulade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1574 kJ
376 kcal
1624 kJ
388 kcal
Fedt 20.35 g 20.98 g
Kulhydrat 44.68 g 46.06 g
Protein 4.23 g 4.36 g