Brownie - glutenfri og laktosefri
16 - 20 portioner
Nem
40 minutter
En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre brownie som alle holder af - men bagt helt uden gluten og laktose.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Browniedej
2
æg str. M/L
200 g
sukker
50 g
rismel
25 g
kartoffelmel
4 spsk.
kakao
½ tsk.
½ tsk.
fint salt
1 ¼ dl
olie
1 pose
Redskaber
håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm
I alt :
40 minutter
Forb. :
15 minutter
Bagning:
25 minutter
1
Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
2
Browniedej
2æg str. M/L
200 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 grismel
25 gkartoffelmel
4 spsk.kakao
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk.fint salt
1 ¼ dlolie
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagepulver. Sigt blandingen i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnødekernerne groft og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen.
Fordel dejen i en lille bradepande (18 x 24 cm) foret med bagepapir, fordel dejen jævnt i formen. Drys de resterende nødder hen over dejen.
Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 min. Lad kagen køle helt af i formen. Servér først kagen når den er helt kold.
Bagetid
25 minutter
Tip
Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter