Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Gul marmelade

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lav din egen marmelade. Prøv denne lækre version med en dejlig smag af appelsin, ingefær, abrikos og gulerod.

5 - 6 glas

for let øvede 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Gul marmelade

Gul marmelade:

4 ubehandlede appelsiner (500 g frugtkød)
Strimler af skal fra en ubehandlet appelsin (kun det gule)
4 dl vand
2 dl æblejuice
200 g revet gulerod
150 g tørrede, hakkede abrikoser
2 spsk. frisk ingefær , fintrevet
saft fra 1 citron
500 g sukker
3 tsk. Dr. Oetker Geleringspulver til marmalade, 1½ kg frugt
2 spsk. sukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Gul marmelade

Tag en appelsin og skræl tynde bånd af skallen af med en kartoffelskræller, undgå at få det hvide med. Skær båndene i tynde strimler. Gem frugtkødet.


Skræl resten af appelsinerne, og skær skrællen i små tern. Den hvide del af skrællen må gerne blive på, det giver en god, bitter smag.


Tag frugtkøddet fra de fire appelsiner og skær det i tern.


Kom frugtkød, appelsinskal i tern, appelsinskal i strimler og æblemost i en gryde og kog i ca. 10 minutter til blandingen er mør. Tilsæt revet gulerod, hakket abrikos, revet ingefær og citronsaft, og kog blandingen i yderligere 5 minutter. Tilsæt derefter de 500 g sukker og kog et par minutter til sukkeret er opløst.



Bland geleringspulver med 2 spsk. sukker. Tag gryden af varmen og drys blandingen i under omrøring. Rør godt, så der undgås klumper. Kom gryden tilbage på varmen og kog marmeladen op under omrøring i ½-1 minut. Kom marmeladen i rene glas. Dæk med film, og opbevar marmeladen i køleskabet.

Tip

Find tips og tricks til din syltning på vores temaside Sylt med Oetker.

Næringsindhold til opskriften Gul marmelade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2533 kJ
605 kcal
611 kJ
146 kcal
Fedt 1.06 g 0.25 g
Kulhydrat 145.99 g 35.18 g
Protein 2.53 g 0.61 g