Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Halloween-cupcakes | Liv Martine

Liv Martines opskrift på Halloween-cupcakes med græskar og hvid chokolade vil med sikkerhed forsøde din Halloween.

12 - 15 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween-cupcakes | Liv Martine

Hvid chokoladecreme med citron:

0,5 l piskefløde
150 g hvid chokolade
3 blade Dr. Oetker Husblas
revet skal fra 3 ubehandlede citroner

Græskar-cupcakes:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
200 g græskar (helst Hokkaido græskar)
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
3 æg str. M/L
150 g brun farin
1,5 dl olie , smagsneutral
0,5 tsk. salt

Pynt:

1 pakke Dr. Oetker Dekorationsfondant (250 g)
Majsstivelse
Dr. Oetker Gelé Farver
Dr. Oetker Sort konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Hvid chokoladecreme med citron

Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en mindre skål. Varm piskefløden til lige under kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde og smelt blandingen sammen.

Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.

2

Græskar-cupcakes

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.

3

Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.

4

Pynt: Græskarhoveder

Indfarv 1/3 del af fondanten orange med gul og rød gelé farve. Tril 12-15 kugler og tegn herefter øjne, næse og mund med sort konditorfarve. Brug en pensel og tegn direkte på fondanten. Indfarv herefter 50 g fondant grønt med blå og gul gelefarve. Form 12-15 aflange grønne toppe til græskarhovederne.

5

Pynt: Spøgelseskroppe

Rul den resterende fondant ud i lidt majsstivelse og udstik 12-15 runde cirkler med et glas eller en rund udstikker.

6

Pynt kagerne

Pisk chokoladecremen kort. Den skal være helt kold og må kun piskes kort, da den ellers skiller. Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Læg forsigtigt spøgelseskroppene oven på cremen og sæt et græskarhoved på toppen.

Næringsindhold til opskriften Halloween-cupcakes | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2169kJ
518kcal
1562kJ
373kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.