Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Halloween cupcakes | Liv Martine

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Liv Martines opskrift på Halloween-cupcakes med græskar og hvid chokolade vil med sikkerhed forsøde din Halloween.

12 - 15 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween cupcakes | Liv Martine

Hvid chokoladecreme med citron:

½ l piskefløde
150 g hvid chokolade
3 blade Dr. Oetker Husblas
revet skal fra 3 ubehandlede citroner

Græskar-cupcakes:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
200 g græskar (helst Hokkaido græskar)
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
3 æg str. M/L
150 g brun farin
1 ½ dl olie , smagsneutral
½ tsk. salt

Pynt:

1 pakke Dr. Oetker Dekorationsfondant (250 g)
majsstivelse
Dr. Oetker Gelé Farver
Dr. Oetker Sort konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Hvid chokoladecreme med citron

Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en mindre skål. Varm piskefløden til lige under kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde og smelt blandingen sammen.

Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.

2

Græskar-cupcakes

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.

3

Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.

4

Pynt: Græskarhoveder

Indfarv 1/3 del af fondanten orange med gul og rød gelé farve. Tril 12-15 kugler og tegn herefter øjne, næse og mund med sort konditorfarve. Brug en pensel og tegn direkte på fondanten. Indfarv herefter 50 g fondant grønt med blå og gul gelefarve. Form 12-15 aflange grønne toppe til græskarhovederne.

5

Pynt: Spøgelseskroppe

Rul den resterende fondant ud i lidt majsstivelse og udstik 12-15 runde cirkler med et glas eller en rund udstikker.

6

Pynt kagerne

Pisk chokoladecremen kort. Den skal være helt kold og må kun piskes kort, da den ellers skiller. Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Læg forsigtigt spøgelseskroppene oven på cremen og sæt et græskarhoved på toppen.

Næringsindhold til opskriften Halloween cupcakes | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2169 kJ
518 kcal
1562 kJ
373 kcal
Fedt 33.87 g 24.37 g
Kulhydrat 47.73 g 34.34 g
Protein 5.47 g 3.94 g