Halloween cupcakes | Liv Martine

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Liv Martines opskrift på Halloween-cupcakes med græskar og hvid chokolade vil med sikkerhed forsøde din Halloween.

12 - 15 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween cupcakes | Liv Martine

Hvid chokoladecreme med citron:

½ l piskefløde
150 g hvid chokolade
3 blade Dr. Oetker Husblas
revet skal fra 3 ubehandlede citroner

Græskar-cupcakes:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
200 g græskar (helst Hokkaido græskar)
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
3 æg str. M/L
150 g brun farin
1 ½ dl olie , smagsneutral
½ tsk. salt

Pynt:

1 pakke Dr. Oetker Hvid fondant (250 g)
majsstivelse
Dr. Oetker Gelé Farver
Dr. Oetker Sort konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Hvid chokoladecreme med citron

Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en mindre skål. Varm piskefløden til lige under kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde og smelt blandingen sammen.




Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.

Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.

2

Græskar-cupcakes

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.




Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.





Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.

Bagetid: 15 - 20 minutter

Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.

3

Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.

4

Pynt: Græskarhoveder

Indfarv 1/3 del af fondanten orange med gul og rød gelé farve. Tril 12-15 kugler og tegn herefter øjne, næse og mund med sort konditorfarve. Brug en pensel og tegn direkte på fondanten. Indfarv herefter 50 g fondant grønt med blå og gul gelefarve. Form 12-15 aflange grønne toppe til græskarhovederne.

5

Pynt: Spøgelseskroppe

Rul den resterende fondant ud i lidt majsstivelse og udstik 12-15 runde cirkler med et glas eller en rund udstikker.

6

Pynt kagerne

Pisk chokoladecremen kort. Den skal være helt kold og må kun piskes kort, da den ellers skiller. Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Læg forsigtigt spøgelseskroppene oven på cremen og sæt et græskarhoved på toppen.

Næringsindhold til opskriften Halloween cupcakes | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2114 kJ
505 kcal
1532 kJ
366 kcal
Fedt 32.68 g 23.68 g
Kulhydrat 44.48 g 32.23 g
Protein 5.54 g 4.01 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: