Hindbær flødebollestænger

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Flødebollestænger på marcipanbund med lyserødt hindbærskum. Pyntet med spiselige blomster er disse flødeboller et festligt indslag på ethvert kagebord!

8 stk.

for let øvede 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær flødebollestænger

Redskaber:

kagerulle
udstikker 4 x 10 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm
termometer

Marcipanbunde:

200 g marcipan
ca. 2 spsk. flormelis til udrulning

Flødebolleskum med hindbær:

1 pose Dr. Oetker Flødebolleskum
2 spsk. frysetørrede hindbær
2 tsk. hindbærstøv
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour

Chokoladeovertræk:

300 g mørk chokolade
30 g kakaosmør
spiselige blomster , f.eks. duftgeranium

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Marcipanbunde

Rul marcipanen ud i lidt flormelis for at undgå at den klistre fast til bordpladen. Rul marcipanen til en tykkelse på 3 mm og udstik bundene med udstikkeren (alternativt kan bundende udskæres med en kniv i en størrelse på 4 x 10 cm).

Kom bundene på en bageplade og bag bundene i 6-7 minutter. De skal være let gyldne. Afkøl bundene. Det er vigtigt at de er helt kolde inden flødebolleskummet sprøjtes på.

2

Flødebolleskum med hindbær

Kom indholdet af en pose Flødebolleskum i en skål. Tilsæt 1 dl kogende vand i en tynd stråle, imens der piskes med en håndmixer på laveste hastighed. Når pulveret er opløst, piskes på højeste hastighed i 3-4 minutter. Bevæg håndmixeren rundt i skålen imens der piskes. Når marengsmassen udvider sig, løftes håndmixeren op i toppen af massen, mens der piskes videre.

Tilføj Pink Concentrated Colour og hindbærstøv og pisk i yderligere 30 sekunder. Når skummet er helt stift og "sidder fast" i piskeriset og farven og hindbærstøvet er optaget i flødebolleskummet, vendes frysetørret hindbær forsigtigt i med en dejskraber.

Hæld skummet på en sprøjtepose med en åben stjernetyl (ø 16 mm). Hold et fast greb i bunden af posen og sprøjt i cirkelbevægelser på marcipanbundene. Der er plads til ca. 5 cirkler på hver bund. Sørg for at flødebolleskummet hæfter sig godt fast på bunden. 

Kom flødebollerne på køl og lad dem sættes sig, mens chokoladen tempereres. 

3

Chokoladeovertræk

Temperér den mørke chokolade sammen med kakaosmørret. Se en guide til korrekt temperering af chokolade her. Det er vigtigt at chokoladen ikke bliver for varm.

Kom chokoladen i en passende plastikbøtte, så det er nemt at overtrække flødebollerne. 

Tag godt fast i bunden med skum på og dyb den i chokoladen, så det lige nøjagtig dækker flødebolleskummet og kanten af bunden. Sørg for at alt flødebolleskummet er dækket af chokolade. Lad chokoladen dryppe af flødebollen, placér derefter flødebollen på et stykke bagepapir. Gentag processen med de andre flødeboller. 

Lad chokoladen stivne inden servering.  

Om opskriften

Denne opskrift er udviklet af vores ambassadør Tanja som står bag Instagramprofilen @CrumbsByTanja, hvor hun deler billeder af sine smukke kager.

Næringsindhold til opskriften Hindbær flødebollestænger

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1800 kJ
430 kcal
2072 kJ
495 kcal
Fedt 20.11 g 23.12 g
Kulhydrat 57.21 g 65.76 g
Protein 4.75 g 5.45 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: