Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hindbær flødebollestænger

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Flødebollestænger på marcipanbund med lyserødt hindbærskum. Pyntet med spiselige blomster er disse flødeboller et festligt indslag på ethvert kagebord!

8 stk.

for let øvede 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær flødebollestænger

Redskaber:

kagerulle
udstikker 4 x 10 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm
termometer

Marcipanbunde:

200 g marcipan
ca. 2 spsk. flormelis til udrulning

Flødebolleskum med hindbær:

1 pose Dr. Oetker Flødebolleskum
2 spsk. frysetørrede hindbær
2 tsk. hindbærstøv
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour

Chokoladeovertræk:

300 g mørk chokolade
30 g kakaosmør
spiselige blomster , f.eks. duftgeranium

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Marcipanbunde

Rul marcipanen ud i lidt flormelis for at undgå at den klistre fast til bordpladen. Rul marcipanen til en tykkelse på 3 mm og udstik bundene med udstikkeren (alternativt kan bundende udskæres med en kniv i en størrelse på 4 x 10 cm).

Kom bundene på en bageplade og bag bundene i 6-7 minutter. De skal være let gyldne. Afkøl bundene. Det er vigtigt at de er helt kolde inden flødebolleskummet sprøjtes på.

2

Flødebolleskum med hindbær

Kom indholdet af en pose Flødebolleskum i en skål. Tilsæt 1 dl kogende vand i en tynd stråle, imens der piskes med en håndmixer på laveste hastighed. Når pulveret er opløst, piskes på højeste hastighed i 3-4 minutter. Bevæg håndmixeren rundt i skålen imens der piskes. Når marengsmassen udvider sig, løftes håndmixeren op i toppen af massen, mens der piskes videre.

Tilføj Pink Concentrated Colour og hindbærstøv og pisk i yderligere 30 sekunder. Når skummet er helt stift og "sidder fast" i piskeriset og farven og hindbærstøvet er optaget i flødebolleskummet, vendes frysetørret hindbær forsigtigt i med en dejskraber.

Hæld skummet på en sprøjtepose med en åben stjernetyl (ø 16 mm). Hold et fast greb i bunden af posen og sprøjt i cirkelbevægelser på marcipanbundene. Der er plads til ca. 5 cirkler på hver bund. Sørg for at flødebolleskummet hæfter sig godt fast på bunden. 

Kom flødebollerne på køl og lad dem sættes sig, mens chokoladen tempereres. 

3

Chokoladeovertræk

Temperér den mørke chokolade sammen med kakaosmørret. Se en guide til korrekt temperering af chokolade her. Det er vigtigt at chokoladen ikke bliver for varm.

Kom chokoladen i en passende plastikbøtte, så det er nemt at overtrække flødebollerne. 

Tag godt fast i bunden med skum på og dyb den i chokoladen, så det lige nøjagtig dækker flødebolleskummet og kanten af bunden. Sørg for at alt flødebolleskummet er dækket af chokolade. Lad chokoladen dryppe af flødebollen, placér derefter flødebollen på et stykke bagepapir. Gentag processen med de andre flødeboller. 

Lad chokoladen stivne inden servering.  

Om opskriften

Denne opskrift er udviklet af vores ambassadør Tanja som står bag Instagramprofilen @CrumbsByTanja, hvor hun deler billeder af sine smukke kager.

Næringsindhold til opskriften Hindbær flødebollestænger

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1805 kJ
431 kcal
2052 kJ
490 kcal
Fedt 19.94 g 22.66 g
Kulhydrat 57.78 g 65.66 g
Protein 4.71 g 5.35 g