Kakaosmør gør det nemmere at overtrække hjemmelavede flødeboller med et tyndt lag chokolade.
Yderligere oplysninger
Få lidt mere at vide
Produktbeskrivelse
Med Kakaosmør kan du let fortynde chokolade til overtræk af fx flødeboller og fyldte chokolader. Tilsæt Kakaosmør til chokoladen og temperer efter foreskrifterne på chokoladetypen. Dr. Oetker Kakaosmør er Rainforest Alliance certificeret.Dr. Oetker ønsker at bidrage til en bedre verden for mennesker og natur. Det er derfor, vi køber vores kakaosmør ansvarligt ved at købe fra Rainforest Alliance Certificerede gårde.Ved at bringe forskellige allierede sammen, beskytter Rainforest Alliance skove, forbedrer levebrødet for bønder og skovsamfund, fremmer deres menneskerettigheder og hjælper dem med at afbøde og tilpasse sig klimakrisen på effektive måder. Du kan læse mere om Rainforest Alliance på www.ra.org
Vil du vide mere om temperering af chokolade med Kakaosmør? Klik her og læs mere om chokoladetemperering.Du finder alle vores lækre opskrifter på hjemmelavede flødeboller ved at klikke her. Produktet er egnet til veganere.
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.