Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Smelt smørret ved svag varme. Pisk æggehvider, flormelis og mandelmel cremet og let skummende. Vend sigtet mel og smeltet smør i dejen og fordel den i 20 små linseforme.
Drys med hindbær og bag kagerne i 12-15 min. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bagetid: 12 - 15 Minutes
Drys kagerne med vaniljesukker lige inden servering.
Erstat hindbærrene med f.eks. andre bær, ferskenskiver eller fintsnittede rabarber vendt i lidt sukker.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Cupcakes og muffins
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :60 minutter15 - 20 stk.