Hindbær ganache med mørk chokolade
1 portion
Nem
15 minutter
En lækker ganache med smag af hindbær og chokolade. Brug den til overtræk af kager, cakepops eller konfekt.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Hindbær ganache
150 g
mørk chokolade
150 g
piskefløde
50 g
hindbær frosne
10 g
kakao
Redskaber
stavblender
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Hindbær ganache
150 gmørk chokolade
150 gpiskefløde
50 ghindbær frosne
10 gkakao
Hak chokoladen fint og kom den i en skål der kan tåle varme.
Varm fløde og hindbær op i en kasserolle. Blend det grundigt med en stavblender. Hæld fløden igennem en si hen over chokoladen. Tilsæt kakaopulver og rør indtil al chokoladen er smeltet. Brug ganachen med det samme til overtræk af fx cakepops eller konfekt.
Tips
Ganachen kan også laves med andre typer frosne bær.
Få mere inspiration og tips og tricks til dit arbejde med chokolade på vores temaside om chokolade.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter