Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hindbærroulade

Ren retro og stadig helt fantastisk.

10 - 12 portioner

for let øvede 60 Minutter Laktosefri Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbærroulade

Kagedej:

4 æg str. M/L
100 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. vand
125 g hvedemel

Fyld:

250 - 300 g hindbærmarmelade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme. Kom bagepapir på en bageplade og tegn en firkant (ca. 30x40 cm) på papiret.

2

Kagedej

Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt med en elpisker i 4-5 minutter. Vend forsigtigt vand og sigtet hvedemel i æggemasse og fordel dejen på bagepladen.

Bag rouladebunden midt i ovnen i ca. 5-7 minutter til den er akkurat gennembagt og gyldenbrun.

3

Fyld

Vend straks bunden ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker og træk bagepapiret af. Smør forsigtigt den let afkølede rouladebund med et jævnt lag hindbærmarmelade. Rul rouladen sammen ved forsigtigt at trække bagepapiret over mod modsatte side. Pak rouladen ind i bagepapir og lad den hvile med sammenføjningen nedad i mindst 1 time - gerne natten over - et køligt sted.

Server hindbærrouladen i skiver som den er eller med flødeskum.

Tips og tricks

Det er vigtigt at rulle rouladen sammen mens den stadig er varm for at undgå, at bunden revner når man ruller den.

Brug din yndlingsmarmelade som fyld i rouladen.

Næringsindhold til opskriften Hindbærroulade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 754kJ
180kcal
1047kJ
250kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g