Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hindbærroulade

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassisk, lækker og saftig hindbærroulade der er hurtig og nem at lave. Ren retro men stadig dejlig til kaffen fyldt med hindbær.

10 - 12 portioner

for let øvede 30 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbærroulade

Redskaber:

håndmixer

Rouladebund:

4 æg str. M/L
100 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. vand
125 g hvedemel

Hindbærfyld:

250 - 300 g hindbærmarmelade

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme. 

1

Rouladebund

Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt med en håndmixer i 4-5 minutter. Vend forsigtigt vand og sigtet hvedemel i æggemasse og fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Fordel dejen i en  firkant på ca. 30x40 cm.

Bag rouladebunden midt i ovnen i 5-7 minutter, til den akkurat er gennembagt og let gyldenbrun.

2

Hindbærfyld

Tag bunden ud ad ovnen og vend den straks ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker. Med det samme, imens bunden stadig er meget varm, trækkes bagepapiret af bunden og bunden smøres med marmeladen i et jævnt lag. Rul forsigtigt rouladen sammen på langs og lad den hvile med sammenføjningen nedad i mindst 1 time - gerne natten over - et køligt sted.


Server hindbærrouladen i skiver som den er, eller med flødeskum til.

Tips

Det er vigtigt at rulle rouladen sammen mens den stadig er varm for at undgå, at bunden revner når man ruller den.


Brug din yndlingsmarmelade som fyld i rouladen. Prøv at lave din egen marmelade, find inspiration og tips på vores syltetemaside

Næringsindhold til opskriften Hindbærroulade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 754 kJ
180 kcal
1047 kJ
250 kcal
Fedt 2.73 g 3.79 g
Kulhydrat 34.16 g 47.44 g
Protein 4.22 g 5.86 g