Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavet citronflæsk

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Er du også vild med vingummier? Så prøv at lave dine egne! Denne opskrift er på nemme hjemmelavet citronvingummier, der smager sødt og syrligt.

20 - 30 stk.

nem 30 Minutter without_eggs Uden æg iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet citronflæsk

Redskaber:

form; 20 x 20 cm
termometer

Citronflæsk:

10 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
150 g vand
300 g sukker
70 g Dr. Oetker Flydende Glukose
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
2 tsk. Dr. Oetker Citronsyre
2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
1 spsk. smagsneutral olie

Tilberedning

Tilberedning

1

Citronflæsk

Kom vand, sukker, Flydende Glukose, Naturlig Citronekstrakt, Citronsyre og Concentrated Yellow Color i en gryde. Tænd på middel varme og lad blandingen varme under jævnlig omrøring i 10 minutter, de sidste par minutter skal blandingen koge. Tag massen af varmen og lad det køle ned til ca. 80 °C. 

Læg husblas i blød i koldt vand imens massen køler.

Pres vandet fra husblassen og opløs den i sukkerlagen. Rør det godt sammen.

Smør en form (20 x 20 cm) med smagsneutral olie, og hæld vingummimassen deri. Sæt citronflæsket på køl i et par timer, til den har sat sig.

Skær massen i firkanter og rul dem i lidt sukker, lige inden servering (citronflæsket begynder at væske, hvis det står for længe i sukker). 

Tip

Vend citronflæsken i maizena, i stedet for sukker. På den måde tørres siderne ud, så de ikke klistre sammen.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet citronflæsk

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 293 kJ
70 kcal
1273 kJ
304 kcal
Fedt 0.97 g 4.20 g
Kulhydrat 14.35 g 62.37 g
Protein 0.56 g 2.45 g