Flag

Hjemmelavet müsli

350 - 400 g
Nem
45 minutter
Hjemmelavet müsli smager bare lidt bedre. Prøv at drysse lidt ristet müsli ovenpå din yoghurt, skyr eller chiagrød.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Ristet müsli med nødder
75 ggrovvalsede havregryn
75 gfinvalsede havregryn
40 gbran flakes eller lignende
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
20 ghvedemel eller havremel
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
75 gflydende honning
3 spsk.olie
1 knsp.salt
Serveringsforslag
skyr naturel eller græsk yoghurt
jordbær i skiver
banan i skiver
jordbærmarmelade (købt eller hjemmelavet)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste

Tænd ovnen på 140 °C varmluft

1

Ristet müsli med nødder

75 ggrovvalsede havregryn
75 gfinvalsede havregryn
40 gbran flakes eller lignende
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
20 ghvedemel eller havremel
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
75 gflydende honning eller lys sirup
3 spsk.olie
1 knsp.salt

Bland grov- og finvalsede havregryn, bran flakes, mandelsplitter, hasselnøddeflager og mel i en skål.

Rør vaniljepasta, flydende honning, olie og salt sammen i en anden skål. Kom blandingen over i grynene og rør det rigtig godt sammen, så massen klumper lidt sammen.

Spred den fugtige müsli godt ud på en bageplade med bagepapir og tryk den lidt flad. Bag müslien i ovnen i 10 minutter, tag den ud og vend forsigtigt müslien med en spatel, således den bliver jævnt bagt. Bag müslien i yderligere 10-15 minutter, indtil den er gylden.

 Lad müslien køle helt af på bagepladen. Opbevar den i en tætlukket beholder.

Bagetid: 20 - 25 Minutes

2

Serveringsforslag

skyr naturel eller græsk yoghurt
jordbær i skiver
banan i skiver
jordbærmarmelade (købt eller hjemmelavet)

Prøv at lave en dejlig "breakfast bowl" til din morgenmad. Kom skyr eller græsk yoghurt i en skål, lav en lille swirl med jordbærsyltetøj. Drys med müsli og pynt med jordbær- og bananskiver.


Tips

Müslien kan holde sig mindst 1-2 uger i en lufttæt beholder, så lav en portion og nyd den til morgenmad hele ugen, eller lav den i god tid så den er klar til søndags-brunchen.


Top din "breakfast bowl" med hjemmelavet jordbærsyltetøj, prøv vores opskrift på Jordbærsyltetøj a la Mojito, det er nemt at lave og kan laves året rundt med frosne jordbær.