Tænd ovnen på 140 °C varmluft
Bland grov- og finvalsede havregryn, bran flakes, mandelsplitter, hasselnøddeflager og mel i en skål.
Rør vaniljepasta, flydende honning, olie og salt sammen i en anden skål. Kom blandingen over i grynene og rør det rigtig godt sammen, så massen klumper lidt sammen.
Spred den fugtige müsli godt ud på en bageplade med bagepapir og tryk den lidt flad. Bag müslien i ovnen i 10 minutter, tag den ud og vend forsigtigt müslien med en spatel, således den bliver jævnt bagt. Bag müslien i yderligere 10-15 minutter, indtil den er gylden.
Lad müslien køle helt af på bagepladen. Opbevar den i en tætlukket beholder.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Prøv at lave en dejlig "breakfast bowl" til din morgenmad. Kom skyr eller græsk yoghurt i en skål, lav en lille swirl med jordbærsyltetøj. Drys med müsli og pynt med jordbær- og bananskiver.
Müslien kan holde sig mindst 1-2 uger i en lufttæt beholder, så lav en portion og nyd den til morgenmad hele ugen, eller lav den i god tid så den er klar til søndags-brunchen.
Top din "breakfast bowl" med hjemmelavet jordbærsyltetøj, prøv vores opskrift på Jordbærsyltetøj a la Mojito, det er nemt at lave og kan laves året rundt med frosne jordbær.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :45 minutter350 - 400 g