Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Sigt hvedemel, kanel, natron og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt rørsukker, salt, hakkede mandler og chokolade, og rør det sammen med melblandingen. Lav en fordybning i midten.
I en anden skål blandes fintrevet citronskal, Naturlig Vaniljeekstrakt, æg, olie, kærnemælk og revet æble. Hæld det i fordybningen i melblandingen. Vend dejen kort sammen og stop akkurat når dejen er blandet og ensartet. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne midt i ovnen i 18-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 18 - 20 Minutes
Pisk flormelis, smør, flødeost, fintrevet citronskal og Naturlig Vaniljeekstrakt sammen med en håndmixer. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Pisk Grøn Konditorfarve i til den ønskede farve er opnået. Tilsæt mere flormelis hvis frostingen er lidt for tynd.
Fyld frostingen i en sprøjtepose med en stjernetyl, sprøjt den ud i toppe på de afkølede kager. Drys med Chocolate Silver Pearls eller andet krymmel efter ønske.
Kagerne smager også dejligt uden frosting, eller prøv at røre en hurtig glasur af flormelis, appelsinsaft og Grøn Konditorfarve.
Rørsukker kan erstattes med almindeligt sukker, men så går man glip af den karakteristiske smag rørsukker har.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins